Glæden ved at logge endnu en træningsuge

Lars Friis Farsøes billede

Det kan måske lyde lidt plat og/eller overfladisk, men det er en ret lækker følelse at kunne logge endnu en træningsuge. Særligt når man tænker på, at sneen i den grad har gjort sit indtog over det meste af landet. Desværre var sidste uge plaget af dårlig planlægning fra min side, så jeg for at nå en ønsket mængde på ca. 35 km. skar lidt for meget ned på restitutionsperioderne mellem turene. Det medførte en smule ubehagelig ømhed/træthed på min tur i søndags, men det skyldes givetvis også, at man bruger musklerne lidt anderledes, når man løber på et glat underlag. To af turene blev løbet i selskab med venner, hvilket gør det væsentligt nemmere og sjovere at få trænet regelmæssigt.

Dag 1 - 7,08 km. (formiddag – rolig)
Dag 1 - 8,15 km. (aften – rolig)
Dag 2 – 6,58 km. (rolig)
Dag 3 - 6,24 km. (rolig)
Dag 4 - 7,5 km. (moderat)

I alt 35,5 kilometer.

I denne uge er det planen at tage et par rolige ture på 7-8 km, en enkelt tur på en 12-13 km. og ellers lade op til weekendens Julestjerneløb (9/16 km) i Hillerød, som jeg skal testanmelde. Jeg ville gerne smide lidt fartleg/intervaltræning ind i mit program, men det virker uklogt. For det første er det stadigvæk vildt glat, så det kan hurtigt gå galt. For det andet skal jeg passe lidt på ikke at overbelaste kroppen mere end højst nødvendigt efter sidste uges ømhed. Og for det tredje så ved jeg med mig selv, at jeg ikke kan lade være med at skrue tempoet op, når jeg først får et startnummer på maven. Så en eller anden form for tempotræning skal denne uge nu nok få ført med sig.

Om bloggen

Lars Friis Farsøes billede
Kække beretninger fra en ung og relativ ny løber, der kæmper for formfremgang, nye personlige rekorder og et marathon på under 4 timer med et dårligt knæ og en forkærlighed for fest som de værste modstandere.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15015:

Michael Jakobsens billede
Loebet jaevnligt de sidste 30 aar elsker det.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina