The end

Mielazs billede

Væddemålet er droppet, vi kunne ikke rigtigt blive enige, og jeg må indrømme at jeg nok selv var så opsat på det. Da vi først indgik væddemålet gik jeg bare udfra at jeg var guds gave til løbesporten, men virkeligheden er vist en anden, og selv hvis jeg havde undgået skader, tror jeg chancen for jeg havde klaret det var meget lille. Så moralen må være; tænk dig om inden du laver dumme væddemål, og laver en blog om dem Smile
Jeg har stadig tænkt mig at løbe copenhagen marathon næste år, bare på et lidt mere afslappet niveau. Held og lykke med løbet alle sammen. Her er min ynglings løbe sang hvis i mangler inspiration til jeres ipods Smile
http://www.youtube.com/watch?v=S7sGp7Glxis&feature=related

#1

nunobows billede

I mine øjne slap du nådigt Smile

Enten kan man - eller også kan man ikke. Hvis man bliver skadet... så kan man ikke. Meget længere er den ikke i min verden.

Bliver man ramt af en traumatisk skade pga. fx et biluheld, som ikke har noget med løb at gøre... så kan man tage debatten, da det jo ikke har noget med at gøre, hvorvidt man formår at træne sig op til at løbe de godt 42 km på under 3 timer. Men bliver man skadet ifm. løb... så er det en integreret "del af gamet" for alle, der løber, og dermed i mine øjne klart en del af, hvorvidt man kan eller ej.

Men i det mindste lyder det til, at du har fået øjnene op for, at det ikke er "bare lige" at høvle en marathon af på under 3 timer. Og var det ikke godt for andet - så fik du da lært dét - og samtidig fik du (måske) en ny hobby i form af løb, og det er ikke så skidt endda!

God fornøjelse med dit nye projekt - om det er med mål under 3 timer eller ej - så er det en stor oplevelse at løbe marathon!

/nunobow

#2

Peter Henriksens billede

Hej Mielaz

Jeg synes, det lyder som en fornuftig disposition. Held og lykke med løberiet fremover. Og ikke mindst tillykke med den erfaring, væddemålet har givet dig - den er meget mere værd end 15.000 kroner!

Hilsen
Peter

#3

PSs billede

Det lyder da ikke som "the end", mere som enden på begyndelsen. God vind ude på din løberute!

Om bloggen

Mielazs billede
Fra kageform til marathon under 3 timer på 11 mdr.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport
 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • Bent Staal-Bagges billede
  Jeg så gl. Billeder og faldt over et... Sådan skal jeg ikke se ud til sommer 2013.
 • Janni Henningsens billede
  Jeg er desværre skadet i knæen om kommer ikke ud at løbe d. 05.05.2012 Nogen der vil købe denne billet til 200kr. normalpris 380kr. Der er en dame t-shirt med i størrelse small. Den kan måske byttes...
 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15385:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk