Host og Host

Karin Møllers billede

Første løbetur i 22 dage efter hoste og mega ondt i hals. Nu skal jeg altså i gang. Det er ikke til at holde ud, det her manglende løb midt i sommervarmen. Det resulterede også i, at jeg fik slæbt mig i gennem 5 kilometer med begrænsede hosteanfald , og løb direkte hjem og tilmeldte mig en masse motionsløb resten af året som f.eks. Dronninglundløbet, Rebildløbet, Salomon Trail Tour Blokhus, Blokhus Halvmarathon, Etapeløbet på La Santa og Smuk Kvindeløb i Aalborg.

 

Tirsdag venter 5 km fortræning til Femina Kvindeløb og onsdag Alt for Damernes Kvindeløb. Lidt ondt i halse har jeg stadigvæk.

 

Om bloggen

Karin Møllers billede
Bloggen handler om at elske at løbe,langvarige skader,nedture over ikke at kunne løbe, kampen for at kunne løbe igen.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...
 • pt65s billede
  Her vil jeg, forsøge at beskrive mit forsøg på at blive løber..
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15605:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up