Strandløbere

Henrik Lund Jensens billede

PRESSEMEDDELELSE

Strandløbere

Det klassiske North Sea Beach Marathon afvikles for 11. gang den sidste søndag i juni.

Igen i år forventes der mange deltagere på de fire distancer: - Vi kunne mandag notere deltagere fra 16 nationer og et samlet antal på 1.116, siger løbsleder Bjarne Elmertoft. - Og vi forventer, at yderligere rigtig mange benytter de kommende dage til at tilmelde sig. Det er muligt online til og med den 23. juni, samt hos Sea West, Vesterhavsvej 81, Nymindegab 6830 Nr. Nebel lørdag, og endelig på startstederne i timerne op til løbsstart søndag den 27. juni.

Oplevelser ved stranden

Ud over deltagelse i North Sea Beach Marathon er der gode muligheder for oplevelser på og omkring stranden i Hvide Sande. Der er Åben Havn-arrangementer og Søværnets sejlskibe SVANEN og THYRA gæster Hvide Sande i weekenden.
- Der skulle være noget at opleve for hele familien på stranden, hvor der både er hoppeborg og en oppustelige bane ved navn Bungy-Run. To deltagere dyster mod hinanden – hvem kan overvinde bungy-rebet, og løbe længst. Begge er fra Vestjysk Bank. Som noget nyt sælger vi nu også is fra vor cafeteria-telt, oplyser løbslederen.
North Sea Beach Marathon 2010 afvikles traditionen tro langs den jyske vestkyst og omfatter maraton, halvmaraton, 10 og 5 km og stavgang på alle distancer. Maratonløberne starter i år på Vejers Strand kl. 10.30, halvmaratonløberne i Nymindegab kl. 12.00, mens 5 og 10 km-løberne sendes af sted på en ud-hjem rute fra Hvide Sande Strand klokken 11.00 og 12.30, hvor der også er opløb og mål for deltagerne på alle distancer.

–Vi kan endnu engang byde en meget smuk og helt speciel rute. På stranden i Hvide Sande er der yderligere en række forskellige aktiviteter, og der bliver sørget for en super-god stemning for hele familien, siger Bjarne Elmertoft.

North Sea Beach Marathon er en unik løbsevent, der arrangeres søndag den 27. juni af de tre foreninger Ringkøbing Atletik & Motion, Esbjerg Atletik & Motion og Hvide Sande KFUM´s Idræt i samarbejde med en række lokale partnere.
North Sea Beach Marathon havde mere end 1.800 tilmeldte deltagere på de fire distancer i 2009. Heraf var 300 med på den klassiske maratondistance på 42,195 km.

Yderligere informationer på løbets hjemmeside www.beachmarathon.com.

Med venlig hilsen
Løbsleder
Bjarne Elmertoft
North Sea Beach Marathon
97321852/40360652
E-mail: bjarne.elmertoft@webspeed.dk

#1

Shameenas billede
Super lækkert med nyt site. Det vekirr meget mere intuitivt end det gamle site og derved også meget lettere at finde rundt på da man skulle lidt rundt om nogle hjørner på det gamle. Bliver lækkert til sæson 4, men først kbh!

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk