Nytårsløbet i Odense med 1.500 deltagere

Henrik Lund Jensens billede

1.500 KLAR TIL NYTÅRSLØBET

Små 12.000 kilometer skal der løbes inden de 1.500 tilmeldte til årets Nytårsløb i Odense kan iklæde sig festtøjet og fejre nytårsaften.

Sneen er ved at være væk og gennemkørsel af ruten i mandags viste kun et problem med is på vejen. Det var på Elsesmindevej ved Friluftsbadet, som 10 kilometerløberne passerer mellem 5 og 6 kilometer. En god kontakt til Odense Kommune har medført en ekstra saltning på stedet, og vi håber, at det gode vejr kan fjerne resten af isen.

For årstiden kan torsdag resultere i noget nær perfekt løbevejr i.flg. DMI. Ingen nedbør, temperatur lige over frysepunktet og let vind venter de 1.500 deltagere.

De 4 vindere fra 2008 stiller alle til start for at forsvare deres sejr, men kommer til at kæmpe hårdt for at forsvare deres 1. pladser, idet feltet er stærkt besat i alle 4 klasser.

Vindertider 2008:

5 km kvinder: 1. Simone Glad 19:00 – starter med nr. 111
5 km mænd: 1. Anders Ludvigsen 15:46 – starter med nr. 1
10 km kvinder: 1. Stine Bystrup 41:47 – starter med nr. 1111
10 km mænd: 1. Søren Kirketofte 32:12 – starter med nr.1001

Spændende bliver det også at følge deltagerne fra de to løbeprojekter som henholdsvis TV2 Fyn og TV 2 Syd har kørende, i deres sidste testløb i 2009.

Nytårsløbet i Odense afvikles for 11. gang og er et samarbejde mellem Multiatleten, Fjordager IF og H.C. Andersen Marathon.
Der er start fra Hunderupskolen torsdag den 31. december kl. 11.

Læs mere på hcamarathon.dk

Godt Nytår

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peder Ls billede
  Det er fedt at være i form Det er fedt at være i live
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Mullen1s billede
  undskyldningerne er mange :-(
 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15314:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk