Medie Marathon - 3. runde

Henrik Lund Jensens billede

PRESSEMEDDELELSE

3. etape af Fynske Medier´s Etape-Marathon i Assens kommune

Søndag den 31. januar skydes tredie etape i gang af Fynske Medier´s Etape-Marathon.
Starten går fra Brylle Fritidscenter kl. 11. Første etape blev afviklet i Odense Kommune i november, 2. etape i Faaborg-Midtfyn Kommune i december og der fortsættes nu i Assens Kommune. Senere følger etaper i Kerteminde Kommune, og 5. og sidste etape afvikles i Nyborg Kommune i marts.

Fynske Medier´s Etape-Marathon er nyeste tiltag fra H.C. Andersen Marathon og afvikles i samarbejde med 5 fynske kommuner, en række sponsorer samt lokale idrætsklubber. I Assens Kommune er det Brylle Gymnastikforening, der står som afvikler af arrangementet.

Interessen for arrangementet, der afvikles for 2. gang, har vist sig at leve op til de forventninger, der var opsat fra arrangørside – et deltagerfelt på mellem 600-700 ved hver etape, hvoraf størsteparten af deltagerne vil være med på alle 5 etaper.

Løb et maratonløb!
Med deltagelse i alle 5 etaper i Fynske Medier´s Etape-Marathon har du mulighed for at gennemføre dit første maratonløb. I løbet af fem søndage løber du på nye og spændende ruter med nye udfordringer, hvor hver etape er på 8-10 km og den samlede distance på de 5 etaper er 42,195 km. – maratondistancen.

Det har været arrangørernes målsætning at lave ruterne så forskellige som muligt. Starten ved Brylle Fritidscenter er et rigtig landevejsløb – let kuperet i grønne omgivelser. Ruten der løbes på er 8 kilometer – en distance, hvor hele familien kan deltage.

Fynske Medier´s Etape-Marathon er for hele familien. Der er plads til såvel den meget rutinerede løber samt motionisten, der gerne vil prøve sig selv af. Har man ikke deltaget i de første etaper, er det muligt at deltage alligevel, da arrangementerne afvikles både som enkelt arrangement, men selvfølgelig også som etapeløb.

Har du endnu ikke tilmeldt dig, er dette muligt på løbsdagen fra kl. 9-10.30 i Brylle Fritidscenter, hvor der også er afslutning med forplejning deltagerne.

Foreløbig stilling
Der bliver løbet stærkt af de hurtigste ved etape-løbet. På såvel 1. som 2. etape har vinderne af både dame-/ som herreløbet sat nye løbsrekorder og det giver en samlet stilling efter de 2 første etaper.

Mænd
1. Søren Kirketofte, Odense, 53:30
2. Hans Mårtensen, Odense, 53:46
3. Karsten Kjelde; Odense, 54:25

Kvinder:
1. Nina Beck, Svendborg, 1:04:48
2. Dorthea Jørgensen, Kolding, 1:07:55
3. Rikke Balle Larsen, Odense, 1:07:58

Læs mere på www.hcamarathon.dk

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Brian dollerups billede
  gode råd om North Beach marathon til den 30 juni.
 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • Saras billede
  Pis, Pis og dobbelt Pis, jeg har raget mig en ordentlig sygdom til :( så jeg blev lige skubbet tilbage til 0 med hensyn til mit løbetid men, så er det godt at jeg kan starte igen så snart jeg kommer...
 • Christian Solholms billede
  Lidt ligesom at man skal holde sig selv i ørene og disciplinen i top. Så er det lidt det samme, når det kommer til at drive virksomhed. Skal man være selvstændig eller iværksætter, skal disciplinen...
 • René Gadeberg Kellers billede
  Her vil jeg prøve at beskrive min vej mod målet, som VAR et marathon inden jeg fyldte 40 år og nu BARE er et marathon. Alle er velkomne til at stille spørgsmål og kommentere på bloggen...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15314:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk