Lillebælt Halvmarathon 2010

Henrik Lund Jensens billede

Pressemeddelelse

Tilmeldingen til Lillebælt Halvmarathon 2010.

Nu er det lige før du kan tilmelde dig til Danmarks største halvmarathon, Lillebælt Halvmarathon 2010.

Lillebælt Halvmarathon åbner for tilmeldingen den 1. oktober kl. 12

I 2010 har Lillebæltsbroen 75 års fødselsdag. ”Vi er klar over at broens fødselsdag forpligter, og vi vil gøre vores til at dagen bliver en løberfest for alle broens 75 år”, siger Jan B. Pedersen formand for løbeklubben Lillebælt I Løb, der står bag arrangementet. Det tredje Lillebælt Halvmarathon bliver dermed endnu mere nyskabende og specielt end de forrige års løb.

Hvis du vil deltage i Lillebælt Halvmarathon 2010 og være med til at fejre broens historiske fødselsdag, skal du være hurtigt ude. Sidste år måtte løbet melde alt udsolgt fem uger efter at tilmeldingen blev åbnet, og tilmeldingen lukker ved 10.000 startnumre.

Der er også andre gode grunde til hurtigt at få tilmeldt sig til Lillebælt Halvmarathon. De 3.000 første tilmeldte får et gratis løbesæt bestående af et par korte løbetights og en løbe T-shirt (værdi: 495). De sidste 7.000 tilmeldte får også en løbe T-shirt med i deres deltagergebyr.

Lillebælt Halvmarathon – nu med børneløb

Lillebælt Halvmarathon er hele Danmarks løb – også børnenes.

I forbindelse med nummerudleveringen fredag, vil der blive afholdt et børneløb på 3km for børn fra 0-14 år. Børneløbet som vi har valgt at kalde Junior race starter klokken 18.00. Startstedet er lige ved siden af Fredericia Hallen.

Ligesom ved de voksnes løb har Lillebælt Halvmarathon lagt vægt på at børnene skal have en oplevelse, der er lidt ud over det sædvanlige. Målet er, at også børnene skal gå hjem med en løbeoplevelse, som kan være med til at vise dem at løb, udover at være sundt og fornuftigt, faktisk kan være rigtigt sjovt.

Nyheder til løbet i 2010

Løbsmesse og nummerudlevering i Fredericia Idrætscenter.

Fredag den 7 maj, dagen før løbet, vil der mellem kl. 10 og 20 blive afholdt en kæmpe løbsmesse i Fredericia Idrætscenter. Løbsmessen vil i år være med flere og større stande, og på messen vil landets førende løbemærker være repræsenteret. I forbindelse med messen vil børnene have mulighed for at deltage i Lillebælt Halvmarathons nye Børneløb, Lillebælt junior race. Hvis du ikke har mulighed for at hente dit nummer fredag, vil der igen være nummerudlevering ved havnen i Middelfart på selve løbsdagen mellem kl. 8 og 13.

WWF – Verdens Naturfonden.

Lillebælt Halvmarahton har indgået en samarbejdsaftale med WWF – verdens Naturfonden. Verdens Naturfonden iværksætter og støtter en masse projekter her i Danmark, men også globalt set. Se mere om de mange spændene projekter som WWF står bag på wwf.dk

Lillebælt Halvmarathon har fået lavet en langærmet løbetrøje til efterår, vinter samt tidlig forårsbrug. For hver solgt løbetrøje støtter Lillebælt Halvmarathon WWF med 75 kr. Trøjen koster 249 kr.

Fælles løbeforum

Vi har skabt et fælles løbeforum for alle vore deltagere på Arena365.com. Her finder du masser af gode tips til forberedelserne, og så kan du dele viden, erfaringer og idéer med os og alle de andre løbere.

På Lillebælt Halvmarathons arena håber vi på, at alle deltagerne vil motivere og hjælpe hinanden med gode råd og vejledning. Vi håber, at rigtig mange vil engagere sig og dele deres erfaring med hinanden.

Arena365.com er en af vore samarbejdspartnere, og på det sociale netværk for sport og aktiv livsstil finder du masser af gode online redskaber til at optimere din træning.

Du kan f.eks. opmåle rute, sætte personlige mål, planlægge dine aktiviteter, registrere løbeture med tid, distance, puls og små kommentarer og følge din udvikling i form af statistik.

Vi varmer op til Lillebælt Halvmarathon 2010 på Arena365.com – kom og vær med!

arena365.com/lillebaelt2010

Ekstra bonus

Du er ikke alene, hvis du bare ikke kan vente længere med at blive tilmeldt.

Lillebælt Halvmarahton har lagt 2 filmklip ud på nettet, der viser, hvordan det kan bringe det bedste frem i alle, når det gælder om at komme til tasterne med tilmelding til Lillebælt Halvmarathon.

http://www.youtube.com/user/Lillebaeltiloeb

Lillebælt Halvmarathon arrangeres i fællesskab af Fredericia og Middelfart Kommune med løbe klubben Lillebælt I Løb som praktisk arrangør.

Yderlige informationer:

Anders E. Ernst, presse chef :

Lillebælt Halvmarathon: lillebaelthalvmarathon.dk

Mail til:

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15314:

Nyhedsbreve




Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk