Løb på Danmarks nordspids

Henrik Lund Jensens billede

PRESSEMEDDELELSE

Sæt kryds ved d. 10.10.10 kl. 10:10

Danmarks nordligste hel og halvmaraton er nu en realitet og gruppen bag løbene satser på at kunne præsentere disse løb i nogle helt unikke rammer, der ikke findes andre steder i Danmark.

Så kan løbeinteresserede borgere i Nordjylland, og for den sags skyld resten af Danmark, godt finde løbe tøjet frem og påbegynde træningen til det første hel- og halvmarathonløb i Skagen, der skydes i gang d. 10. oktober kl. 10:10.

Arbejdsgruppen bag Skagen Marathon arbejder i denne tid med den praktiske planlægning af dette første maraton løb i Skagen.
Inspireret af den helt unikke natur i Skagen har arbejdsgruppen fået planlagt et hel- og halvmaraton, der kommer forbi en række af Skagens naturgivne værdier. Løbet skal dermed gerne adskille sig fra andre tilsvarende løb i Danmark ved ikke ”bare” at løbe ud af en flad ”kedelig” strækning.
Ruten i Skagen vil derfor tage et naturligt udgangspunkt i en række af Skagens herlighedsværdier, der samtidig rummer en god historie. Men dette træk forsøger arbejdsgruppen således at skabe et løb der både tilgodeser løberne, men ikke mindst de tilskuere der traditionelt følger med maratonløberne.

Det bliver et løb hvor arbejdsgruppen forventer omkring 500 - 700 deltagere til dette første hel- og halv maraton i Skagen.

”Vi tror, at dette løb nok skal vække interessen hos en række løbere i Danmark siger formand for Skagen Helse Mogens Eeg”. ”Hvilke maratonløbere vil ikke gerne kunne sige, at de har været med til at løbe det første løb i Danmarks nordligste by” fortsætter Mogens Eeg. ”Vi tror derfor på, at kombinationen af at det er første gang, der laves denne slags løb i Skagen kombineret med de helt unikke omgivelser gør, at vi når vores målsætning på 500 – 700 deltagere denne første gang slutter Mogens Eeg”.

Bag løbet står Skagen Helse i samarbejde med Skagen Motionsklub, Frederikshavn Erhvervskontor, Skagen Turistbureau, Skagen Handelsstandsforening, Frederikshavn Event, Skov og Naturstyrelsen, Skagen Museum, Color Hotel Skagen, Skagen Strand, Skagen Havn, Skagen OK & Motion og lokale ildsjæle.

Såfremt der ønskes yderligere oplysninger står undertegnede til rådighed.

Venlig hilsen

Mogens Eeg
Formand Skagen Helse
Tlf.: 98450668

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Jean Anborgs billede
  Så er jeg gået igang med at træne op til et halv marathon. Er oppe 8 km så der er lidt vej endnu :) mvh Malermester ingemann Ejer https://maler-ingemann.dk/
 • Fabiola Christensens billede
  De første 5 km idag til Friløbet var hurtigt overstået. Desværre fik jeg sidestik og var nød til at holde en lille pause som tog min tid fra mig :-( Det var en fantastisk løbetur, dejligt vejr og...
 • Lone1967s billede
  Kan jeg blive marathonløber - har jeg evnen, tiden og modet? Dette er min blog om at blive marathonløber inden 15/10 2012 (12 måneder)
 • Haahrs billede
  Hjælp mig med at komme af med disse billetter????
 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk