Løb en maraton - i etaper

Henrik Lund Jensens billede

PRESSEMEDDELELSE

Løb et maratonløb!

Med deltagelse i alle 5 etaper i Fynske Medier´s Etape-Marathon har deltagerne mulighed for at gennemføre deres første maratonløb. I løbet af fem søndage løbes der på nye og spændende ruter med nye udfordringer, hvor hver etape er mellem 8-10 km og den samlede distance på de 5 etaper er 42,195 km. – maratondistancen.

Det har været arrangørernes målsætning at lave ruterne så forskellige som muligt, hvilket de mange deltagere sidste år har givet udtryk for var lykkedes overordentlig godt. En hård kuperet rute gennem Dalum Å-dal, en smuk rute gennem det gamle Faaborg sluttende af rundt om Sundet, et kuperet landevejsløb i Brylle og en etape i Kerteminde, hvor såvel Sydstranden som Nordstranden blev benyttet. Ruten i Nyborg mangler endnu at blive godkendt, men også her vil arrangørerne forsøge at finde en spændende rute.

Etape-Marathon er for hele familien

Fynske Mediers Etape-Marathon er for hele familien. Der er plads til såvel den meget rutinerede løber samt motionisten, der gerne vil prøve sig selv af.
Udover at deltage i det samlede arrangement, er det også muligt at deltage i en eller flere etaper ved etape løbet, da der ved hver etape kåres en individuel vinder. Ved 5. og sidste etape kåres der en samlet vinder af de 5 etaper.

Læs mere om arrangementet på hcamarathon.dk – hvor on-line tilmelding/betaling også kan foretages. [/B]

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Brian dollerups billede
  gode råd om North Beach marathon til den 30 juni.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15314:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk