Kvindeløbet Odense sætter rekord

Henrik Lund Jensens billede

PRESSEMEDDELELSE:

Stor interesse for at deltage i Kvindeløbet

3500 deltager i Kvindeløbet Odense, som Eventyrløbet arrangerer på onsdag på Engen i Fruens Bøge.

Simone og moderen Ann Glad, der i onsdags blev nummer 1 og 2 i ALT for damerne Kvindeløbet på 5 km stiller begge også op i Kvindeløbet Odense på onsdag. Det samme gør vinderen af 10 km, Dorthea Jørgensen fra Kolding.

I onsdags deltog 3350 i ALT for damerne Kvindeløbet og Eventyrløbet kan se frem til ny løbsrekord, der er på 3.500 deltagere. Der er tilmeldt 3400 deltagere, heraf 750 på 10 km distancen. Resten deltager på 5 km, så med de sidste tilmeldinger bliver løbsrekorden slået.

Ved ALT for damerne Kvindeløbet var der trængsel på stierne, da der kun var 30 minutter mellem starterne på 10 km og 5 km, men det bliver ikke tilfældet ved Kvindeløbet Odense. Vi har 55 min mellem starterne på 5 km og 10 km, så vi garanterer, at der er plads til alle på ruten, så deltagerne på de to distancer ikke skal slås om pladsen på stierne fortæller Bent Iversen videre, der melder at man er helt klar til løbet. Startnumrene er pakket, og man er allerede begyndt at uddele T-shirts og startnumre fra OGF´s klubhus på Stadionvej.

Væsentligt i et kvindeløb er gavetasken, og deltagerne kan se frem til en spændende og attraktiv gavetaske, fyldt med sponsorprodukter. Spændende er det altid at se, hvad der gemmer sig i gavetasken. Det er ligesom at være til juletræsfest, fortæller Erling Jensen, PR-koordinator i OGF.

Eventyrløbet har ved Kvindeløbet 150 frivillige hjælpere samt hjælp fra Hjemmeværnets Politikorps. Det er festligt at være med til at arrangere kvindeløb. Der er en dejlig stemning på pladsen på Engen i Fruens Bøge, og vi ser frem til en god aften, lyder det fra løbsleder Bent Iversen.

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Frederikkes billede
  Total nybegynder. Efter mange halvhjertet forsøg, håber jeg at dette forsøg virkelig kan få mig i gang og ind i en rutine. Vil starte ud med Begynderprogrammet.
 • Stefan Stamms billede
  Nu skal jeg i bedre form og på samme tid vil jeg vinde nogle væddemål :) det kan jo ende med at betale sig at løbe :)
 • Claus Rasmussens billede

  I november 2011 startede et hold på 15 blandede talenter deres rejse mod CPH Marathon 2012 i god stil og flade sko.

  Og vi har det hele: En jernmand in spe, en duathlet med...

 • Lars Skjoldbys billede
  Velkommen til min blog: Løb med Lars. Her vil jeg fra tid til anden dele ud af mine løbeoplevelser, inspirere dig med tips til hvordan jeg forbedre mit løb, overvejelser i forbindelse med træning og...
 • Nicco Ankers billede
  FundingGuiden.dk er sitet hvor du kan finde alt entrepreneurship alt sammen samlet ét sted. Find viden om investorer og funding fra hele Danmark. Så i stedet for at kigge mange steder, kan du slippe...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk