Intersport Cityløb i Odense

Henrik Lund Jensens billede

PRESSEMEDDELELSE

Intersport Odense Cityløbet
Max. 3.500 deltagere til Odenses store Cityløb. Der er musik på Flakhaven og råhygge langs ruten

Søndag den 29. august arrangeres Intersport Odense Cityløb i City i Odense med start og mål ved Flakhaven. Ruten er den samme som de sidste års FAXE KONDI LØB.

Intersport sponserer en Pro Touch funktionel T-Shirt til alle deltagerne i Intersport Odense Cityløbet.

Cityløbet afvikles for 29. gang. I 2009 var der udsolgt med 2.400 deltagere. En stigning i deltagertallet på over 700 deltagere. Det viser den stadig større interesse for at deltage i Cityløbet. I år er der max. 3.500 deltagere, der skal ud på den hurtige 5 km rundstrækning rundt i City. Ruten er som en selvfølge DAF-opmålt, så alle rekorder kan godkendes.

Musik på Flakhaven

På Flakhaven bliver der særlig hyggeligt, da bandet ”Luksus” underholder. Bandet har mange års erfaringer og har et bredt repertoire med både pop, country, rock og dansktop.

Hvad der yderligere kommer af underholdning ved Intersport Odense Cityløbet kan du i løbet af sommeren se nærmere på www.ogf.dk

Hurtig city-rute

Med mål og opløb på Flakhaven og en hurtig rute på 5 km gennem city, er Intersport Odense Cityløbet et løb, som appellerer både til eliteløberne samt alle motionister, som efter sommerferien gerne vil have et godt løb at træne efter.

Der er tydeligt større og større interesse for at løbe halvmaraton. Lillebælt 1/2 Marathon havde i maj 10.000 deltagere, og flere danskere tager til udlandet og bl.a. deltager i Berlin ½ Marathon.

For deltagerne er Intersport Odense Cityløbet en glimrende test inden HCA Marathon tre uger senere, lyder det fra løbsleder Bent Iversen.

DM i halvmaraton for jernbanefolk

Ligesom i 2009 afvikler Danske Jernbaners Fritidsforbund DM i halvmaraton som en del af Intersport Odense Cityløbet.

Det har været en rigtig god oplevelse at deltage i arrangementet i Odense de sidste år. Herved er vore deltagere en del af et større arrangement, hvor de mange tilskuere og stemningen med musik og klapsalver meget motiverende. Jo vi ser frem til endnu en god dag i Odense, lyder det fra Carl Erik Hunnerup, der er formand for Jernbanens Atletik & Motion (JAM).

Børneløbet sætter kulør på løbet

Ved Intersport Odense Cityløbet er det meget væsentligt, at der gøres en særlig indsats for de yngste. Børneløbet er det tredje gode tilbud til børnene i 2010. I foråret kan børnene deltage i et 2,3 km løb ved Schou Troldeløbet og Eventyrløbet, og ved Intersport Odense Cityløbet løbes 5 km.

Børnene inddeles i 3 forskellige aldersgrupper, fortæller løbsleder Bent Iversen: 7-9 år, 10-12 år, og 13- 15 år. I den yngste klasse er tilladt forældre og andre pårørende uden for konkurrence at følges med børnene undervejs.

I mål kan børnene se frem til bl.a. müslibarer, rosiner, shampoo og en personlig gave fra Nordea.

FAKTA om Intersport Odense Cityløbet 2010

Tidspunkt:

Søndag den 29. august på Flakhaven i Odense.

Kl. 11.00 5 km og 10 km

Kl. 11.45 Halvmaraton

Kl. 13.30 Børneløb 5 km

Piger og drenge 7-9 år, 10- 12 år og 13 - 15 år.

I yngste klasse må voksne løbe med uden for konkurrence.

Deltagelse i Intersport Odense Cityløbet koster selvfølgelig lidt! I startgebyret er inkluderet funktionel løbe T-shirt.

Indtil 11. august 2010:

5 og 10 km kr. 170,00

½ marathon kr. 200,00

5 km børneløb kr. 100,00

Fra 12. august 2010:

5 og 10 km kr. 210,00

½ marathon kr. 240,00

5 km børneløb kr. 120,00

Fra tildeling af startnummer koster ændring af distance kr. 30,00.

Tilmelding og oplysninger:

www.ogf.dk

Løbskontoret, OGFs

Klubhus,

Stadionvej 43,

5200 Odense V.

Tlf. 65 91 57 13

e-mail info@ogf.dk

Åbent mandag - onsdag kl. 13-16 og torsdag kl. 13-17.

Til alle deltagere er der æbler.

Billeder

#1

krekrxTVs billede
http://www.thecopenhagenbook.dk/canadagooseoutlet.asp canada goose freestyle vest , http://www.darumacoins.co.jp/media/uggs.php UGG ブーツ , http://www.thecopenhagenbook.dk/canadagooseoutlet.asp canada goose dame trillium parka , http://www.promovec.dk/parajumpersoutlet.asp parajumpers official site , http://www.vulcanrubber.co.uk/christian.html christian louboutin shoes uk ,

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...
 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Benny Mousings billede
  Jeg fik en nedslående nyhed på sygehuset d. 01-07-2013, hvor en læge og en sygeplejerske uafhængig af hinanden fortalte mig hvis jeg ikke gjorde noget nu så ville jeg ikke være til stede på denne...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Sandra Flindt Jørgensens billede
  Kom og besøg min blog! Skriver trænings- og hverdagsindlæg! http://sandraflindt.bloggersdelight.dk/ Hav en god dag!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk