Griseløbet 2009

Henrik Lund Jensens billede

Vi har modtaget:

Så er det endnu engang tid til det traditionsrige løb i det grønne område - SNIK's Griseløb - Den Grønne Halvmarathon

- god og hurtig løberute - inkl. børneløb
- omklædning og bad - inkl. gratis brug af svømmehal
- chiptider og DAF-opmålte ruter

Tjek formen ved efterårets løb søndag, den 27. september kl. 10.30

SNIK atletik byder endnu en gang velkommen til Rundforbi Stadion – denne gang er det til Griseløbet/Den Grønne Halvmaraton, der samler knap 1500 løbere på den sidste søndag i september. Ruterne går gennem de skønne grønne områder i Nærum, Vedbæk og Trørød - og rekordtider på den DAF-opmålte rute viser, hvor hurtig ruten er.

Løberne kan frit vælge mellem en 5 km og 10 km rute eller den ultimative distance - halvmaraton (21,1 km). Da alle løberne bliver forsynet med chips, registreres tiden elektronisk - og der bliver ikke hastværk i starten eller kø ved målslusen – en dejlig måde at løbe løb på.

Ruten
Ruten løber gennem de dejlige områder i Nærum/Vedbækområdet:
Alle ruter starter på Egebækvej (ud for Rundforbihallen) og slutter på Rundforbi Stadion.

5 km Start - Kratmosen - Kohave Skov - Kohavevej - Rundforbivej - Egebækvej - Mål
10 km Start - Grisestien - Gøngehusvej - Langhaven - Kohavevej - Rundforbivej - Egebækvej - Mål
½-marathon 2 gange ad 10 km ruten, herefter Rundforbivej - stisystem ved Nærum Gadekær - Egebækvej - Mål

Der kan forekomme enkelte trafikmæssige forhindringer, idet 1500 løbere fylder en del, men vi har hjælp fra klubbens medlemmer og hjemmeværnspolitiet.

Børneløb
På 5 km ruten er der indlagt en børnekonkurrence for alle børn født i 1995 eller senere. Der er præmier fra sportsfirmaet Newline til de første 3 piger og drenge. Alle børn på 5-km ruten får desuden en drikkedunk med løbets logo.

Klubben vil have egne medlemmer på alle strækningerne for at sikre, at løberne ikke får problemer undervejs. Cyklende hjælpere vil vise vej både for de forreste og de sidste.
Desuden har vi fået hjælp af Hjemmeværnet til at sikre en problemfri trafikafvikling.

Vinderpræmier og lodtrækningspræmier
Hovedsponsoren Newline leverer præmier til de første 3 m/k på alle distancer - og der er lodtrækningspræmier fra Newline sammen med bl.a. Løberen – sportsforretningen med løberen i fokus og Maxim, der leverer den gode sportsdrik i målet og rundt på ruten, samt Sats Lyngby og Philipson Wine.
Og bliver der sat løbsrekord på en af de to DAF-opmålte distancer (10 km og halvmaraton), udløses der en præmie på 1000 kr.

En svømmetur eller bare et varmt bad
Efter løbet er der gode omklædnings¬faciliteter og sauna i Rundforbihallen - hvor bl.a. svømmehallen er til fri afbenyttelse, hvis der er flere kræfter. Der vil også være mulighed for at få et par gode Newline tilbud med hjem fra Løberen i Lyngby.

Forplejning
På ruterne og på stadion vil der være væskedepoter med vand og Maxim energi drik, og i mål vil SNIK stå parat med frisk frugt fra Nærum Stormarked, der selv har løbere ude på ruten.

Tilmelding
Tilmelding kan ske ved at tilmelde sig i Rundforbi Hallen på dagen.
Prisen er 80 kr. for 5 km, 70 kr. for 10 km og 90 kr. for halv¬marathon.

Yderligere oplysninger om løbet fås på denne web-adresse: www.griseloebet.dk
Vi glæder os til at se mange glade løbere - gerne med familie og venner. Der er altid god stemning på Rundforbi Stadion – sådan en sensommerdag.

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Mads Ladefoged Loldrups billede
  Nu skal jeg i bedre form. Synes jeg har taget alt for meget på. Så i denne blog vil man kunne følge min optræning til Skjern Å Running Challenge den 30. april, hvor jeg har tilmeldt mig 8,2 km. Så...
 • Peter Østergaards billede
  Tja, man kan vel kalde mig den løbende svømmer, eller den svømmende løber. Jeg kører et forsøg med mig selv, det omhandler de +/- Jeg oplever ved og svømme ved siden af min løbetræning, Målet er...
 • henrietteks billede
  på min blog vil jeg nok primært skrive om løb eller de mål jeg har sat mig eks, kvinde tri her til Juli 2011 og mit halvmarathon både her i maj og septmeber i Odense-om jeg når det:) så det bliver...
 • Brian Egebros billede
  jeg er 55 år, fik i april måned en blodprop. I juni begyndte jeg at løbe lidt, troede jeg skulle dø--den første uge løb jeg 1 km 3 x om ugen, den anden uge løb jeg 2 km 3 x om ugen, den 3 uge løb jeg...
 • pt65s billede
  Her vil jeg, forsøge at beskrive mit forsøg på at blive løber..

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15314:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk