Etape-maraton 2. årgang

Henrik Lund Jensens billede

[="3"]Fynske Medier´s Etape-Marathon samler Fyn[/]

Søndag den 1. november skydes første etape i gang i Fynske Medier´s Etape-Marathon.

Første etape har start i Odense. Derefter løbes der i Faaborg-Midtfyn Kommune, Assens Kommune, Kerteminde Kommune og endelig sluttes der af i Nyborg Kommune, der er med i arrangementet for første gang.

1. etape afvikles fra Klostermarkhallen, der er beliggende i Odense SV og starten går kl. 11.

Fynske Medier´s Etape-Marathon blev startet op 2008, med ca. 425 deltagere til start ved hver enkelt etape. Dette deltagerantal vil blive overgået klart i år, da der allerede er mere end 425 forhåndstilmeldinger. Bag Etape-løbet står H.C. Andersen Marathon i samarbejde med 5 fynske kommuner, en række sponsorer samt lokale idrætsklubber i de respektive kommuner. 1. etape afvikles i samarbejde med Fjordager IF.

”Baggrunden for Etape-løbet skal findes i løbskalenderen, der er forholdsvis ledig i perioden oktober-marts. Med dette som udgangspunkt ville vi som arrangører gerne lave aktiviteter, så alle motionister hen over vintermånederne havde nogle mål at træne mod. At vi samtidig kan komme ”Fyn rundt” giver et spændende samarbejde med forskellige aktører”. siger løbsleder Torben Simonsen. Set-uppet foregår altid i/ved en idrætshal, så deltagerne kan være inde såvel før som efter løbet med bademulighed og efterfølgende hyggesnak og præmieoverrækkelse.

– læs mere på hcamarathon.dk

Løb et maratonløb!

Med deltagelse i alle 5 etaper i Fynske Medier´s Etape-Marathon har du mulighed for at gennemføre dit første maratonløb. I løbet af fem søndage løber du på nye og spændende ruter med nye udfordringer, hvor hver etape er på 8-10 km og den samlede distance på de 5 etaper er 42,195 km. – maratondistancen. Det er arrangørernes målsætning at lave ruterne så forskellige som muligt, i Odense forløber ruten gennem en kuperet Dalum Å-dal, en spændende og udfordrende rute i smuk natur.

Længderne på de 5 etaper betyder, at alle kan deltage i Etape-Marathon. Der er plads til såvel den meget rutinerede løber samt motionisten, der gerne vil prøve sig selv af.

Har du endnu ikke tilmeldt dig, er dette muligt on-line på hcamarathon.dk frem til fredag den 29. oktober kl. 12. Eftertilmelding er også muligt ved startstedet fra kl. 9 til 10.30.

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lonnies billede
  Jeg har altid misundt løbere.. I dec 2010 havde jeg så tabt mig så meget at jeg ku slæbe mig rundt på 5 km. Og nu går det bedre. ELSKER mit løb. Det er terapi...
 • Cecilia Arendals billede
  Jeg vil forsøge at beskrive den svære vej tilbage til de lange løb med en achillessenebetændelse i bagagen- Bloggen skal bruges til at fastholde at jeg igen i 2010 løber marathon og er skadesfri....
 • KaTrineSs billede
  Jeg har sat mig for at ville gemmenføre et løb på 10 km lige inden eller i starten af næste sommerferie. Jeg har ingen idé om mit mål er urealistisk eller om det faktisk er opnåeligt. Jeg ved heller...
 • mikael christiansens billede
  her vil jeg skrive omkring mine måle og motion løb jeg stiller op i
 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15316:

Jean Anborgs billede
Ny i seriøs løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk