ALT for damernes Kvindeløb 2010

Henrik Lund Jensens billede

ALT for damerne er på løbebanen igen:sko:

Efter at samarbejdet mellem de tre arrangører Sparta, OGF/Eventyrløbet og Aarhus 1900 og magasinet ALT for damerne ophørte i efteråret, er de tre løbsarrangører hver især fortsæt i samme spor med deres egne kvindeløb. Der vil i følge vores oplysninger bliver arbejdet på at etablere et tættere samarbejde mellem de tre store løbsarrangører, der forlængst har datosat deres løb for 2010.

ALT for damerne har imidlertid sammen med SSport indledt et samarbejde med en stribe andre og delvis nye løbsarrangører omkring kvindeløb i 2010, erfarer motionslob.dk. Der er allerede sat dato på Odenses udgave af ALT for damernes Kvindeløb, der bliver skudt i gang onsdag den 2. juni på Engen ved Fruens Bøge. Samarbejdet mellem Femina og Odense Orienteringsklub er dermed ophørt efter mange års vellykkede arrangementer.

motionslob.dk har haft kontakt til Klaus Kristiansen, marketing- & eventchef i SSport, der bekræfter, at der er en løbsserie på vej.

I følge vores oplysninger skulle det dreje sig om tre løb i København og løb i flg. byer: Silkeborg, Århus, Aalborg, Fredericia og Odense.

Nærmere følger her på sitet, når der kommer en udmelding fra ALT for damerne, SSport og de pågældende løbsarrangører.

Om bloggen

Henrik Lund Jensens billede
Løbetræner og lærer på Sportsefterskolen SINE, Henrik Lund Jensen, giver dig her de seneste nyheder inden for løb.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15314:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk