Rom marathon 2010

Tor Rønnows billede

Søndag d. 21 marts 2010 var dagen for det 16nde Rom Marathon og fejringen for 50 års jubilæet for Abebe Bikilas sejr i Rom i 1960 - barfodet ! Bikila var den den første fra det afrikanske kontinent til at vinde en Olympisk medalje. Rom Marathon er et af mine absolutte favoritløb og det levede i høj grad op til mine forventninger endnu engang. Jeg elsker simpelthen byen Rom og at fuldføre et marathon passerende så mange historiske og evige kirker, Peterskirken som den absolut største og mest kendte, samt bygninger, pladser og steder, det er overjordisk og tager pusten fra en.. helt bogstaveligt for mit vedkommende de sidste 5 km. Anstrengelser til trods så var det et sandt privilegie at deltage i dette fantastiske (tak, X-Factor) løb, som jo har start og mål ved foden af det mægtige Colesseum. Løbet var mit marathon nr.175 - du finder hele løbsberetningen her: Rom marathon 2010 - Tor Rønnow

Rome Marathon 2012

Las Vegas Marathon 2012

New York Marathon 2012

Paris Marathon 2012

Chicago Marathon 2012

Marathons

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • René Gadeberg Kellers billede
  Her vil jeg prøve at beskrive min vej mod målet, som VAR et marathon inden jeg fyldte 40 år og nu BARE er et marathon. Alle er velkomne til at stille spørgsmål og kommentere på bloggen...
 • Gitte Larsens billede
  Jeg giver ikke op. Jeg justerer blot målet.
 • Erics billede
  Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton
 • Tinas billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om oplevelser med familien og om den ny fundne sport
 • Bdicte75s billede
  På engang rolig og fyldt med en fantastisk ren energi og forøget overskud - Sådan føler jeg når jeg har løbet. Så hvorfor er det så, så svært at komme afsted? hvorfor kan den ene dag tage den anden...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk