Rom marathon 2010

Tor Rønnows billede

Søndag d. 21 marts 2010 var dagen for det 16nde Rom Marathon og fejringen for 50 års jubilæet for Abebe Bikilas sejr i Rom i 1960 - barfodet ! Bikila var den den første fra det afrikanske kontinent til at vinde en Olympisk medalje. Rom Marathon er et af mine absolutte favoritløb og det levede i høj grad op til mine forventninger endnu engang. Jeg elsker simpelthen byen Rom og at fuldføre et marathon passerende så mange historiske og evige kirker, Peterskirken som den absolut største og mest kendte, samt bygninger, pladser og steder, det er overjordisk og tager pusten fra en.. helt bogstaveligt for mit vedkommende de sidste 5 km. Anstrengelser til trods så var det et sandt privilegie at deltage i dette fantastiske (tak, X-Factor) løb, som jo har start og mål ved foden af det mægtige Colesseum. Løbet var mit marathon nr.175 - du finder hele løbsberetningen her: Rom marathon 2010 - Tor Rønnow

Rome Marathon 2012

Las Vegas Marathon 2012

New York Marathon 2012

Paris Marathon 2012

Chicago Marathon 2012

Marathons

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Peter Nielsens billede
  Jeg vil prøve om jeg kan skrive lidt om mine løb, og trænings pas her på siden, måske lidt om hvorda jeg har haft det under løbeturen - godt eller skidt. ;)
 • Tinas billede
  Min egen blog om mit forløb....
 • LiseSs billede
  Jeg vil skrive om min udvikling som løber, og tage jer med på min rejse mod en sund krop. Jeg er hverken en fanatisk eller fantastisk løber, men jeg er opsat på at gøre det her fuldt ud! Velkommen...
 • Per Hussmanns billede
  Her vil jeg, som supplement til vores FB side, poste relevante info og oplevelser som formand for Aabenraa Bjergmarathon.
 • Ole Stougaards billede
  Blogger om træning og løbeteknik - især Poserunning

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk