Powerade København Halvmarathon - kobberbryllup !

Tor Rønnows billede

Næste søndag fejrer jeg en form for kobberbryllup med Powerade København Halvmarathon. Det er nemlig 12 år siden, at jeg spændt og efter kun 2 måneders træning fra absolut kageform prøvede kræfter med et officielt motionsløb, og jeg kan stadig huske følelsen og stoltheden af at stille op, og slutteligt også gennemføre. Det lyder måske lidt fortærsket, når man siger, den slags er en oplevelse for livet, men dét er det altså, jeg for min del husker stadigt flere passager og ordvekslinger helt tydeligt (heriblandt hende der i sorte trekvartlange og lækker numse overhalede mig på Christmas Møllers Plads), ganske som var det igår og i hvert fald ikke 12 år siden. Man holder rede på den slags. Åh jo !

Efterfølgende er der sket en del med både undertegnede og Powerade Halvmarathon, sidstnævnte er blevet en KÆMPE løbsbegivenhed og har indskrevet sig i rækken af Københavner-begivenheder på linie med NYKREDIT Copenhagen Marathon og Copenhagen Ironman. Man kan danne sig et indtryk af arrangementet i mine billeder fra 2011 her: Powerade Copenhagen Halvmarathon - Tors billeder.

Powerade Copenhagen Halvmarathon - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Stemningsbillede fra Powerade København Halvmarathon 2011 - foto: Tor Rønnow

Det er klart, at "Powerade" har en fast deltagerskare både blandt os almindelige motionister, men også blandt de danske eliteløbere. Jeg ved således, at den tidligere danmarksmester på maratondistancen Martin Parkhøi har tænkt sig at komme og brænde asfalten af. Lidt det samme håber jeg kunne blive tilfældet for min egen ydmyge person, nu har jeg levet - jeg skulle måske sige overlevet - på skyr og bær de sidste par måneder, og har forsøgt at gå seriøst til træningen med intervaller og hele molevitten. Men mindre kan også gøre det, og dét, jeg tænker på er alle dem, der måske havde deres halvmaratondebut ved årets ubetingede største løbefest på dansk jord nogensinde, jeg tænker selvfølgelig på det fantastiske VM Halvmarathon i marts. Synes man dét var fedt, så kan jeg kun sige: kom til Powerade for et déja vu !

VM Halvmarathon - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Stemningsbillede fra VM Halvmarathon 2014 - foto: Tor Rønnow

Festen foregår primært på og omkring Østerbro, men der er herlige afstikkere til blandt andet Langelinie, og bliver vejret godt så er jeg sikker på, at tilskuerne endnu engang står klar langs ruten med tilråb og fed stemning.

Hvem ka ? Sparta !

SES !

vh. Tor Rønnow

PS: Personligt bliver løbet en "tester" op imod årets H.C. Andersen Marathon, der er sikkert en del, der har det sådan. Har man ikke løbet i Odense før, så kan det ikke anbefales nok at prøve.

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Fremads billede
  Jeg kæmper hver dag for at få en sundere hverdag med motion og god og nærende kost. På bloggen vil jeg skrive om mine kostvaner, sportslige aktiviteter og mine erfaringer med diverse sportstøj og...
 • MM
  MMs billede
  Jeg er en pige på 17 år, der egentlig startede med at løbe tilbage i 2007/2008 efter jeg havde deltaget i DHL-stafetten i 2007... Dengang løb jeg 5KM på 37.42, og jeg var pinligt berørt (selvom jeg...
 • Jørgen Meier Sørensens billede
  En stor oplevelse med Stockholm maraton den 28.5. Vi var 10 (mandlige) løbere fra Morud (ved Odense) og alle kom fint igennem. Det har sin charme, at vi kommer flere af sted - nogle at dele løb og...
 • brian dollerups billede
  træning fra menisk-skade til marathon 18 sep 2011 viborg citymarathon...pride is forever
 • Jean Anborgs billede
  Så er jeg gået igang med at træne op til et halv marathon. Er oppe 8 km så der er lidt vej endnu :) mvh Malermester ingemann Ejer https://maler-ingemann.dk/

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve




Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk