Paris og Rotterdam marathon

Tor Rønnows billede

Så er foråret for alvor ved at lande og dermed nogle begivenhedsrige marathonmåneder april og maj. Den kommende weekend skal løbere brænde Sacher-tærterne af i Wiens gader i et af de bedste, og iøvrigt ganske flade, marathonløb i Europa... ja, jeg kan kun ærgre mig over ikke selv at skulle deltage i dette meget anbefalelsesværdige løb. Næste weekend igen skal benene så luftes, jeps, for mit vedkommende i Hamborg, som faktisk er det sidste løb fra min præ-kameratid, som jeg mangler at fotografere op. Dét bliver stort og alene at skulle deltage i dette fantastisk velorganiserede og stemningsfulde løb, hvor ruten de sidste 10 km snævres ind til en nærmest Tour de France agtig kulisse, det ser jeg altså frem til.. og hér er jeg nok ikke alene, mon ikke der kommer et par tusinde danske deltagere ? Glæder mig !!! Samme dag som Hamborg finder også London marathon sted - London er et af de to europæiske World Majors og et mega-arrangement af format og iøvrigt også af gavn, idet løbet jo er kendt for dets indsamlinger til alskens velgørenhedsorganisationer. På billedet nedenfor ser vi den flotte opløbsstrækning foran Buckingham Palace. London Marathon Pictures - Tor Rønnow

Rotterdam marathon

I opremsningen af forårsklassikere bliver vi nødt til at komme ind på det just afholdte Rotterdam marathon, hvor den danske eliteløber Jesper Farsøht kom ind på en fornem 17-plads i en ny personlig rekord, 2.18.47 ! Undervejs på turen løb Jeppe bl.a. forbi de berømte kube-lejligheder og andet interessant arkitektur. Stort tillykke til Jeppe for denne bedrift ! Rotterdam er kendt for at være et af de allerhurtigste marathonløb i verden, og i søndags løb vinderen da også ind i klodens fjerdebedste tid nogensinde ! Rotterdam Marathon Pictures - Tor Rønnow
Rotterdam marathon - Tor Rønnow (2009)

Paris marathon

I søndags blev også Paris marathon afviklet, og det var en fornøjelse at følge det solbeskinnede løb på Eurosport og se, hvor elegant eliteløberne kan suse igennem de 42.195 km. Der blev faktisk løbet ganske stærkt, og på damesiden blev der sågar sat ny løbsrekord, dét stod Atsede Baysa fra Ethiopien for med tiden 2.22.04. På herresiden tog Ethiopien også guld, dette ved Tadesse Tola (2.06.41), der forbedrede sin PR med vist 8 minutter eller noget. Forrygende ! London Marathon Pictures - Tor Rønnow
Paris marathon - Tor Rønnow (2008)

Zürich marathon

Slutteligt blev Zürch marathon afviklet her d. 11 april, løbet er ogå ganske anbefalelsesværigt og særligt turen 'ud' langs søen er superflot ! Zürich Marathon Pictures - Tor Rønnow
Zürich marathon - Tor Rønnow (2008) Ja, der er nok at tage sig til... fremadrettet kan vi herhjemme glæde os til NYKREDIT Copenhagen marathon - det bliver spændende at se, om de store, internationale planer med løbet bliver forløst. Her forholder jeg mig dog en smule skeptisk, jeg synes bl.a. at SPARTAs kommunikationsniveau lader en del tilbage at ønske, men nuvel, det vil da være glædeligt for os alle, hvis man formår at rykke "Copenhagen" op i en mere attraktiv klasse, europæisk set... men altså, det kræver så også international tankegang og adfærd. Venlig hilsen Tor Rønnow

Marathons

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Saras billede
  Her på bloggen vil jeg skrive om mine 16 uger fra 0 til 10 km - jeg glæder mig til at komme i mål! :D
 • jørgen Pedersens billede
  start løbetid på 5 km er 00:28:44, så der er plads til forbedring
 • Niclas Pedersens billede
  Emnet for min blog er, hvordan motion har været med til at ændre mit liv, efter at jeg i mange år led af kraftig overvægt. Men langsomt fik jeg vendt hele min livsstil på hovedet.
 • Søren Larsens billede
  Her på bloggen vil jeg logge mine træninger, skrive lidt om mine mål og hvordan det går med at nå disse
 • Ulla Lassens billede
  I min blog vil jeg komme ind på de mange fordele, der er ved at komme tættere på naturen. Dette er både gennem løb og gåture i naturskønne områder, men det er også i form af at vælge flere naturlige...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk