Løbedrømme og nåleduft

Tor Rønnows billede

Til trods for at vi lever i en meget materiel tidsalder, så er det stadig følelser og drømme, der giver størst næring til vores motivation, velvære og identitet. Som løber og som løbemotionist på ethvert plan er jul og nytår et godt tidspunkt dels at gøre status over det forgange år, dels at planlægge og også indkøbe løbeoplevelser for det forestående år. Store løbeoplevelser er jo produkter, og er man ikke ude tids nok, så kan man risikere, at der er udsolgt. Netop derfor er det en god idé at lægge et løbeeventyr under træet, det være sig et løbsnummer, en løberejse eller udstyr til den daglige træning. Til de mørke vintermåneder synes jeg personligt at refleksudstyr er særdeles vigtigt og brugbart, og så passer de flashy farver jo også fint til pynten juleaften.

Hvad løbeoplevelser angår, så er der jo nok af startnumre og rejser at vælge imellem, og hvis man var med til det just prisbelønnede VM Halvmarathon i København i marts, så kunne den flotte fotobog fra løbet måske også være en gaveidé ? Nok kan det være at dagen stadig er forholdsvis frisk i erindring, men om 5 og 10 år vil man være nostalgisk glad for de flotte stemningsbilleder.

Julen 2014 - LØBEREN - Tor Rønnow - motionsløb.dk
VM Halvmarathon fotobog og løbejakke fra GORE, så er julenfreden sikret - foto: Tor Rønnow

Ja, VM Halvmarathon i København var en monumental oplevelse - og på en helt igennem perfekt dag - og sørme om vi nu ikke får endnu et verdensklasses halvmaraton i hovedstaden, CPH Half, Rolls Royce versionen af Spartas Powerade i september: jeg ville sikre eller plante dén løbedrøm med det samme ! Husk på, at for debutanter sætter udsigten til sit første halvmaraton en perfekt ramme for hele forårets og sommerens træning - så læg trygt et gavekort under træet, også til den "nye" løber.

IAAF World Half Marathon Championship 2014 - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Stemningsbillede fra IAAF World Half Marathon Championship 2014 - foto: Tor Rønnow

Til maratonløberen kan et gavekort til NYKREDIT Copenhagen Marathon 2015 nok nemt vække glæde, og hvis man vil udenlands, så vil jeg mene, det er nu, at man skal sikre sig nummer til Stockholm Marathon (30 maj 2015), absolut et af verdens allerbedste maratonløb, som jeg iøvrigt selv skal løbe næste år (min beretning fra år 2008 er her).

Stockholm Marathon - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Stemningsbillede fra Stockholm Marathon - foto: Tor Rønnow

Andre rejsemål kan man bl.a. lade sig inspirere af hos Marathon Travel Club, personlige favoritter fra min side inkluderer Barcelona, Rom, Wien og Hamborg Marathon, sidstnævnte er som måske bekendt et af de store "dansker-løb" og en passant i en prisklasse, hvor alle burde kunne være med, også på gavefronten. Selv skal jeg med MTC til London i april 2015, spørg om jeg glæder mig ?

Rom Marathon - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Stemningsbillede fra Rom Marathon - foto: Tor Rønnow

Så nej, det er ikke "tom retorik" fra klummeskribenten her, jeg har såmænd købt mine julegaver til mig selv for længe siden, og de har selvfølgeligt alle noget med løb at gøre. Hvad ellers ?

Rigtig glædelig jul i og udenfor løbeskoene.

vh. Tor Rønnow

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk