Keypmannahavn, gev okkum meira!

Tor Rønnows billede

Keypmannahavn, København, Copenhagen, kært barn har mange navne, og efter det prægtige IAAF/AL-Bank World Half Marathon 2014, så er vi mange, der har svært ved at få armene ned over de medrivende oplevelser, som vor danske hovedstad gav os løbere. Således var der mange af vores færøriske "brødre" fra løbeklubberne Bragdid (Thorshavn, Thorshavn Marathon ) og Treysti (Klaksvik), der tog hjem fra "Keypmannahavn" med en frisk PR på distancen, heriblandt min unge ven Marnar Djurhuus, der med sine blot 19 år sluttede som nr. 108 i tiden 01:08:50, fænomenalt!

IAAF/AL-Bank World Half Marathon 2014 - Jesper Hansen - Tor Rønnow - motionsløb.dk
IAAF/AL-Bank World Half Marathon 2014

Jeg vil mene, at København nu for alvor er kommet på det internationale løbelandkort, og det forlyder da også fra Dansk Atletik Forbund, at der er planer om at gøre omtalte halvmaraton til en form for tilbagevendende begivenhed. Indtil dette kommer i stand, så er der andre løb af tilsvarende høj klasse at kaste sin kærlighed på, jeg tænker selvfølgelig især på NYKREDIT Copenhagen Marathon, men også dettes "opvarmningsløb" Nike Marathontest 3, som faktisk afvikles nu på søndag. Jeps, vi skal endnu engang drible en halvmaraton igennem brokvartererne, der er lovet godt vejr og masser af underholdning på ruten - what's not to like ? Jeg glæder mig!

IAAF/AL-Bank World Half Marathon 2014 - Trianglen - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Trianglen - Østerbro

Kigger vi lige lidt frem i kalenderen, nemlig på 18 maj 2014, ja, der kommer så årets afvikling af NYKREDIT Copenhagen Marathon. Det må forudses, at løbet får mange debutanter i år, idet der nok er mange VM-halvmaratonløbere, der er blevet "nysgerrige" på dels den fulde maratondistance, dels på flere fantastiske oplevelser i København, og jeg kan kun bekræfte, at der vitterligt er meget at smile over og se frem til!

IAAF/AL-Bank World Half Marathon 2014 - Trianglen - Tor Rønnow - motionsløb.dk
NYKREDIT Copenhagen Marathon

Det er klart, at man ikke ukritisk skal begive sig ud på maratondistancen, men hvis man ellers har løbetrænet igennem et års tid eller to, og hvis man kunne gennemføre VM Halvmarathon (eller Test 3 på søndag) på under ca. 2 timer og 15 minutter, så vel jeg under "normale forhold" absolut mene, at man er klar til at prøve kræfter med den store udfordring, som et maratonløb er. Bliver man først glad for det, så venter der mange spændende oplevelser, se blot den kommende weekend her, hvor der er store, internationale løb i London, Wien og Rotterdam. Jeg har været så heldig at løbe alle disse steder; mit eventyr startede ved Copenhagen Marathon i år 2004. Skal dit starte i år ? Hvorfor ikke ?

Sandeligen: København - giv os mere!

Vi ses derude, venlig hilsen Tor Rønnow

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Sebastian Percy-Smiths billede
  Arrangør af Rio Maraton
 • Rahuls billede
  Created new profile on motionløb !
 • Vivis billede
  Så er et løbeår næsten "løbet" igen. Målene for 2011 er nået, nu er det tid at sætte nye mål. Et mål skal være realistisk, opnåeligt ja og hvad mere? Hovedmålet - pusler lidt med tanken om et...
 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15653:

Peter Krabbes billede
Løber marathon løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up