En læremester "fylder" rundt - 500 !

Tor Rønnows billede

Hvorfor begyndte jeg egentlig at løbe alle disse marathonløb ? Der er selvfølgelig mange og gode grunde, men een af dem er helt ubestridt, at jeg ret tidligt i forløbet mødte en af mine tre mentorer, nemlig Anders Munch Madsen fra Ølstykke. Det var ved Kalundborg Adventsmarathon i år 2006, mit tiende marathon og det første ved et "mindre" arrangement. Mødet med nogle af løberne til dét løb ændrede min bane - foruden Anders gjode også Erhard Filtenborg, Jørn Pedersen og Claus Høier (der løb i Batmand-dragt) et stort indtryk.

Som jeg siden har lært en masse videre af, så var det umiddelbart klart, at Anders havde og har et unikt talent for at tale med og omgåes mennesker, en evne, der utvivlsomt har været med til at skabe succes både i hans karriere som sælger og som afholdt marathonløber. Derfor er det en særlig stor glæde, at Anders har valgt at fejre sit marathon nr. 500 ved LøbeMagasinet Rudersdal Marathon d. 13 november. Deltagerlisten, se på www.rudersdalmarathon.dk, er allerede ved at være fyldt godt op og der er mange, der dels gerne vil være med til at fejre Anders #500 (første dansker på dette tal), dels gerne vil løbe i den flotte natur på RudersdalRuten og i det hyggelige og sociale selskab, som løbets tidsgrupper jo indbyder til.

LøbeMagasinet, Danmarks bedste løbeblad (www.lobemagasinet.dk), er ny navnesponsor for LøbeMagasinet Rudersdal Marathon, og sammen med løbets anden hovedsponsor LØBEREN ser vi frem til en speciel og mindeværdig marathondag, som iøvrigt krydres med endnu et jubilæum, Georg Storch fra Næstved skal nemlig løbe sit marathon nr. 100. Sidst men ikke mindst er det jo sådan, at Danmarksmesteren 2011 udi 24-timers løb Frederik Lassen giver en peptalk inden løbet, og Frederik deltager selvfølgelig også i marathonløbet.

Vel mødt og på forhånd tillykke til Anders og Georg !

mvh. Tor Rønnow

PS: Et lille billedgalleri fra Anders Munch Madsens imponerende marathonliv.

Vores venskab startede i Kalundborg, hvor vi begge har løbet en zillion herlige løb. Lige præcis dette var Anders vist ikke med i... men jeg synes, vi skulle se et sommerbillede.
Kalundborg Summermarathon - Tor Rønnow på motionslob.dk

Idag findes der hundredevis af små marathonløb i Danmark. Sådan har det kun været i et par år. Tidligere måtte man til Sverige eller Tyskland, og Anders har således over 100 marathonløb i Sverige alene. Her et stemningsbillede fra Bovallstrand.
Anders Munch Madsen ved Bovallstrand Marathon 2007 - Tor Rønnow på motionslob.dk

Anders har løbet mange såkaldte dubletter, dvs. marathon lørdag og søndag samme weekend. Den ekstreme version af dette er at løbe to marathon på samme dag, hvilket vi gjorde sammen i Tyskland i år 2008.
Anders Munch Madsen  og Tor Rønnow ved Bremerhaven Marathon 2008 - Tor Rønnow på motionslob.dk

PPS: Listen over Marathon Klub 100 medlemmer ses her: http://www.klub100marathon.dk/

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15653:

Peter Krabbes billede
Løber marathon løb

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

 

Sign Up