Danske motionister overvåges

Tor Rønnows billede

Kun få uger efter de foruroligende nyheder om at man via sin færd på internettet bliver overvåget, profileret og solgt som ”vare” af amerikanske såkaldte data broker firmaer, kommer det nu frem, at diverse efterretningstjenester holder godt øje med danske motionister, både i fitness- og løbesegmentet. Tidligere chef for PET M. Giraff udtaler, at der gennem årene har været en stigende mistanke om, at videokameraer i fitness-lokaler hackes af alt fra KGB og til Mossad, og hvorfor, ja simpelthen for at klassificere befolkningen med henblik på selektiv elimination i krigslignende tilstande. Giraff udtaler:”Det siger sig selv, at det giver mening først at udradere dem, der tager +100 kg i squad, eller som kan holde planken i mere end 5 minutter. Så disse fitness-data er guld værd for de fjendtlige magter”. Og ja, også for vor allierede… CIA ved præcis, hvem der kan løfte et mellemstort maskingevær !

Tor Rønnow - motionsløb.dk
Efterretningstjenester overvåger danske motionsløbere

Samme billede kan man genkende sig i Dansk Atletik Forbund. Direktør Jakob Larsen har igennem noget tid haft en hemmelig arbejdsgruppe til at belyse efterretningstjenesternes infiltration og overvågning af de danske løbere. ”Som almindelig motionist synes man, det er hyggeligt og nyttigt at logge sine løbeture med GPS-ure og løbe-apps, men man er helt blind for, at disse data overvåges fra f.eks. russisk side”, siger Jakob Larsen og tilføjer ”meget peger på, at man især interesserer sig for de hurtige løbere og for de såkaldte trail-løbere. Det er jo oplagt, at det er disse personer, som hurtigst vil kunne undslippe ud af landet, og ja, man har gennemskuet, at alt dette med trailløb er et slet maskeret set-up for at etablere flugtruter. Så dumme er Putins folk altså heller ikke !”.

Jacob Larsen - Dansk Atletik Forbund - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Direktør for Dansk Atletik Forbund Jakob Larsen

Jakob Larsen afslutter med, at man overvejer helt at undlade at offentliggøre resultatlisten ved det til efteråret (13 september) forestående CPH Half Marathon. Larsen siger : ”Det er klart, at nationens sikkerhed kommer før at alle kan slå op, om Hr. Andersen løb i pace 5.15 rundt på vor smukke rute i København eller ej. Nok er vi stolte over vores halvmaraton i verdensklasse, men der er altså også de fremtidige generationer at tænke på”.

Tor Rønnow - motionsløb.dk
CPH Half Marathon 2015 bliver måske uden resultatliste ?

Så der er al mulig grund til bekymring og en permanent paranoid følelse af, at nogen holder øje med dig. Svinger en bil ind på den villavej, du løber på, så er det nok ikke ”bare et tilfælde”. Tænk over det !

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk