Copenhagen: Det bliver en KONGE FEST !

Tor Rønnows billede

Frederik André Henrik Christian, Hans Kongelige Højhed Kronprinsen, Prins til Danmark, blev viet til sin smukke Mary 14 maj for ti år siden, og to dage senere debuterede undertegnede som maratonløber, dette naturligvis i NYKREDIT Copenhagen Marathon, og dermed var livet ændret for evigt for begge omtalte herrer.

Copenhagen Ironman - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Hans Kongelige Højhed Kronprinsen - ved Copenhagen Ironman 2013 - foto: Tor Rønnow

For min del blev mødet med NYKREDIT Copenhagen Marathon starten på en stadig igangværende opdagelsesrejse udi løbeglæde, spændende udenlandsture og utallige venskaber, der i den grad har beriget og forandret mit liv, hvilket man som bekendt kan læse en del om i mine 277 maratonberetninger (www.temperance.dk).

Maraton nr. 2 var i Berlin, og dét var en så overvældende og euforiserende oplevelse, at jeg bare måtte til endnu et maratonløb, snarest ! Og så et til (H.C. Andersen Marathon/Odense), og endnu et (London) og endnu et... , ja, det var gået i blodet som en god variant af en tropesygdom. Eller i hjernereceptorerne - måske der i virkeligheden findes et maratonsympatisk nervesystem ? Jeg tror det!

Copenhagen Marathon 2014 - Trianglen - Tor Rønnow - motionsløb.dk
På søndag er alle konger af Copenhagen inkl. Christian d. IV

Gennem årene er det blevet til fantastiske løbeoplevelser i 20 forskellige lande, og hvis jeg skal fremhæve bare et par begivenheder, så må det blive de famøse World Marathon Majors (Berlin, London, Boston, Chicago og New York), alpeløbene (især Swiss Alpine, Zermatt og Jungfrau) og så selvfølgeligt Vancouver Marathon i Canada, hvor det i 218ende forsøg endeligt lykkedes at komme under 4 timer.

Copenhagen Marathon 2014 - Trianglen - Tor Rønnow - motionsløb.dk
Jungfrau Marathon

Nu på søndag skal jeg så give efter for løbehormonerne for 10ende gang i København, det ser jeg enormt frem til. Man ved aldrig, hvad der lige sker på dagen, men dette ved jeg: løbet har rekordmange tilmeldte, Sparta fremstår med planlægning og løbsapp (hent den !) mere professsionelt end nogensinde, et stort antal løbevenner fra hele landet har meldt deres ankomst (glæder mig til at se jer!), og en masse spændte maratondebutanter skal prøve kræfter med kongedistancen for aller første gang, spændte, usikre, forventningsfulde de er.

Det bliver en KONGE FEST ! Kom og løb, kom og hep, bare kom, kom, kom til NYKREDIT Copenhagen Marathon. Det er på søndag, og mit navn er

Tor Rønnow

Om bloggen

Tor Rønnows billede
Megaløber Tor Rønnow, medforfatter til "ELSK AT LØBE", deler her ud af sine oplevelser med løb i hele verden. Læs mere og se billeder fra alverdens marathonløb på www.temperance.dk

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk