VM-trøjen skuffer

Martin Bork, Admins billede

18.000 løbere har sikret sig et af de eftertragtede startnumre til VM i halvmarathon, som afvikles til næste år på dansk jord. Det er den absolut største løbebegivenhed nogensinde her i landet. For første gang bliver det muligt for almindelige motionister at løbe side om side med eliten til et VM-arrangement. Startnumrene blev revet væk på få timer og glæden og forventningen er stor blandt løberne. "Det bliver total olympisk - jeg glæder mig helt vildt :-)", skriver Hans-Henrik Stryhn på arrangementets officielle Facebookside. Selvom startnumrene er udsolgt forsøger mange stadig at skaffe sig de eftertragtede numre på diverse netfora. De resterende 7.000 numre sælges til klubber og udenlandske motionister.

Længe har løberne ventet på den officielle VM T-shirt, som skal flashes på træningsturene frem mod den store begivenhed. Netop i disse dage dumper den ind hos de forventningsfulde løbere. Men ak, skuffelsen er stor hos mange.

"Tak for t-shirten. Jeg er glad for at vi har fået den så tidligt, for må sige, at der er da er ommer. Jeg er normalt ikke særligt snerpet, men denne t-shirt er da for uanstændig. Det kan I ikke byde folk! Beklager.", skriver Louise Berg på arrangørernes Facebook-side.

Problemet er først og fremmest størrelsen på T-shirten. Facebooksiden flyder i disse dage over med klager og billeder af en alt for lille T-shirt.

"Har lige hentet min VM trøje i størrelse M, plejer for det meste at få S. Denne bluse er MINDRE end mine XS bluser. Mit barnebarn på 10 år kan ikke engang bruge den. Hvad har i tænkt på?? Det er simpelthen for dårligt ikke at kende mere til størrelser. Kan godt se det er en "spare" bluse men kunne I ikke have ladet være med at spare på stof mængden. Er rigtig godt skuffet..........", skriver Tove Neregaard.

Og det er ikke kun størrelsen, som der klages over. Kvaliteten får også skarpe ord med på vejen:

"Håber godt nok at løbet i København bærer præg af lidt mere kvalitet end den klud (t-shirt) jeg har modtaget med posten idag. For den kan da kun gøre gavn som pudseklud til et eller andet. Ærlig talt det er fandme en ommer.", skriver Henning Thomsen.

"Ja, så fik jeg også hentet min, og mine 3 voksne sønners t-shirts :-/ hvilken kæmpe skuffelse..... kan egentlig godt li designet, men det er vist også hvad der er at sige i den sag! de er for små, på det nærmeste gennemsigtige og en al for dårlig kvalitet :-( havde faktisk forventet noget mere af VM-arrangørerne! KOM lige ind i kampen, og så ta' ansvar for det makværk i har leveret!", skriver Malene Lundemann.

Arrangørerne erkender problemet med størrelsen: "Det er med stor beklagelse, at Dansk Atletik Forbund desværre kan konstatere, at de leverede løbetrøjer til VM Halvmaraton ikke lever op til vores forventninger.  Det er rigtig ærgerligt, for trøjerne skulle have været en ekstra oplevelse til de af jer, der var hurtigt ude med tilmeldingen. I stedet er det uheldigvis blevet en dårlig oplevelse for mange af jer og i høj grad også for os. På VM Halvmaraton-kontoret er vi om nogen rigtig kede af, at trøjerne ikke lever op til forventningerne. Efter vi nu har undersøgt endnu flere af de hvide løbetrøjer og sammenlignet størrelser, kvalitet m.m. kan vi godt forstå den utilfredshed, mange af jer skriver om på Facebook og i mails til os."

VM i Halvmarathon finder sted 29. marts 2014 rundt i København. Der forventes 25.000 deltagere.

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15015:

Michael Jakobsens billede
Loebet jaevnligt de sidste 30 aar elsker det.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina