Viborg velgørenhedsduathlon

Martin Bork, Admins billede

Kan du li´at løbe, lunte, gå eller cykle? Så meld dig til!

Viborg Velgørenheds Duathlon er løb og cykling på kort eller lang distance. Du kan deltage alene eller på små hold. Og alle kan være med uanset alder og træningsniveau. Den ambitiøse motionist udfordres på den lange distance, mens et hold kolleger eller en familie på tre kan have en god, fælles oplevelse på den korte.Overskuddet fra Velgørenheds Duathlon går ubeskåret til SOS Børnebyerne

Den lange distance

Den lange distance består af et løb på 10 km, en cykeltur på 40 km og endelig en løbeetape på 5 km.

Den korte distance

Den korte distance er først 5 km løb/gang, så 20 km cykling og til slut 2,5 km løb/gang. Den korte distance er super god til f.eks. familier, hvor forældrene tager det første løb og cykelturen og et barn løber de 2,5 kilometer til slut.

Single, duo eller trio

På begge distancer kan du være med alene, hvor du ene mand løber, cykler og løber. Er I et tomandshold (duo), tager den ene sig af løbeturene, den anden tager cykleturen. På tremandsholdene (trio) klarer hver af deltagerne én af turene. Duo og trio holddeltagere skal flytte chippen fra løber – til cyklerytter – til løber.

Starttid og sted

Den lange distance starter lørdag den 10. maj 2014 kl. 10:00. Den korte distance starter lørdag den 10. maj 2014 kl. 14:00. 

For begge distancers vedkommende er startstedet ved Løvel Idrætshal, Gammel Røddingvej 8, Løvel. Bemærk: Skiftezonen lukker en halv time før starten!

Om bloggen

Martin Bork, Admins billede
Pressemeddelelser og information.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15015:

Michael Jakobsens billede
Loebet jaevnligt de sidste 30 aar elsker det.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina