Kan jeg overhovedet være løber med diskusprolaps?

Erics billede
Jeg har forsøgt at begynde at løbe i noget tid nu. Hver gang ender det med at jeg vågner næste dag og føler mig fuldstændig radbrækket. Det er ikke fordi jeg er i dårlig form. Faktisk er jeg i ret god form. Jeg ror blandt andet og blogger om det på Fitfact. Jeg kan også cykle langt og hurtigt. En tur på 40km på min gamle havelåge klarer jeg fint (Amager rundt fx).
 
Men løb kan min krop ikke holde til. Jeg vågner op og kan ikke komme ud af sengen. Nu skylder jeg måske lige at sige at jeg har diskusprolaps i nakken. Der er noget ved løb der virkelig forværrer det, som ikke sker ved de andre sportsgrene. Til at begynde med kunne jeg ikke forstå hvad der skete. Jeg mærkede ingen problemer mens jeg løb. Det var først bagefter. Nu er det gået op for mig at det er stødene i løb, der trykker på min diskusprolaps. Det samme sker hvis jeg går langt, over 10km, her samler "sjokkene" sig også og så kommer smerterne næste dag. 
 
Det er meget frustrerende.
 
Jeg ved ikke om det betyder jeg ikke kan løbe før jeg får opereret min nakke.

Om bloggen

Erics billede
Det er min blog om mit forsøg på at træne mig op til at kunne løbe halvmaraton

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk