Velkommen til Hannover – oplev den sportslige storby i det grønne

Motionslob.dks billede

 

Midt i hjertet af den tyske region, Niedersachsen, venter der dig et væld af oplevelser. Udover Hannover Marathon har hovedstaden i delstaten og den omkringliggende region mange andre spændende og interessante oplevelser at byde på og gå på opdagelse i.

[Sponsoreret] Det er ligegyldigt, om du er professionel maratonløber eller blot løber for sjov - slå din personlige rekord på den flade og hurtige rute gennem Hannover!

Som supplement til løbet er der samtidig noget for enhver smag. Lørdag står i familiens tegn, og der vil være spil, sport og sjov for både de yngste og de ældste. Og også om søndagen vil der være fuldt program med samba-grupper, musik, scene-shows og sjove aktiviteter, hvor løberne og tilskuerne kan deltage aktivt og være sammen om fantastiske oplevelser!

Du kan også gå en tur i den gamle bydel, besøge den smukke barokke HerrenhäuserGarten, eller tage en tur ud til det eventyrskønne slot Marienburg. Her er noget for enhver smag i Hannover. Følg for eksempel den enestående ”røde tråd” - en hjælp til turister, der fører dig ud på en byrundtur på egen hånd: Med en længde på 4.200 m. tager den ”røde tråd” dig forbi 36 seværdigheder i midtbyen. Midt i byen finder du desuden Europas største bynære skovområde ”Eilenriede”; lige bag ved rådhuset ved siden af Maschpark med søen Maschsee finder du regionens største fritids- og rekreationsområde. Her er plads til ro og fordybelse midt i byen.

Alle veje fører til Hannover 
Hvad enten du kommer med tog, fly eller egen bil – med en fantastisk infrastruktur og en central placering er det intet problem at komme til Hannover, uanset hvilket transportmiddel, du vælger.

Spændende ledsagende program
Både ved og uden for strækningen er der masser af oplevelser. Om lørdagen byder vi på børneløb samt leg, sport og sjov for såvel unge som gamle, mens der om søndagen præsenteres et enestående og uforglemmeligt program for løbere og tilskuere med sambabands, cheerleaders, underholdning på scenen og sjove aktioner, for løbere og tilskuere.

En af Tysklands hurtigste strækninger
Strækningen til Hannover Marathon er blandt de fladeste og dermed hurtigste ruter i Tyskland. Med en højdeforskel på blot 21 m. er en ny personlig nærmest garanteret!

Maraton EXPO
3 dage med attraktive tilbud inden for sport, fitness, sundhed og turisme – på Maraton EXPO fra 24.04. til 26.04.2020 ved siden af stævnets område!

Maraton stafet
Vil du også opleve den enestående flair rundt om maraton, men ikke løbe hele distancen? Det er ikke noget problem – maratondistancen kan også tilbagelægges som stafet med fra to til seks løbere. Hver deldistance er på mellem 5,5 km. til 9,2 km. og kan opdeles efter jeres ønsker. Fra alle skift på ruten er der forbindelse tilbage til mål-området, dit startnummer gælder som billet til alle 
offentlige transportmidler.

Billig overnatning
Som en særlig service har flere af byens hoteller særtilbud til deltagerne i Maraton Hannover.

Yderligere information finder du på www.marathon-hannover.de/dksamt på  www.hannover.de/marathon

Billeder

Om bloggen

Motionslob.dks billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Stine Lykke Olsens billede
  Her vil jeg skrive løst og fast om min løbetræning, der dels foregår i Århus 1900, dels med cross-løb i skovene omkring Århus. Giv gerne feedback og er der andre cross-fans må I gerne kigge forbi!
 • Anne-Liz C. Buntzens billede
  Du skal ikke have større sko når du bruger fod-indlæg - det er indlægene der skal tilpasses dine sko. Super tynde fodindlæg - ortopædisk korrekte - som kun fylder der hvor de skal løfte og støtte....
 • Emils billede
  Dette er en blog omkring løb og i særdeleshed omkring udstyr. Der vil komme gode råd til valg af udstyr, samt gode råd til forbedringer af dit løb. Håber i vil læse med :)
 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • Dilyans billede
  ...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15088:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina