Kom med til det nye løb, Hillerød Løbet, lørdag den 12. marts!

Motionslob.dks billede

[Sponsoreret] Kom og vær med til Hillerøds nye motionsløb. Løbet er et landevejsløb for alle med distancerne 3 km og 5 km. Løbet favner bredt, og der er plads til både motionisten, børnene, ungdommen og eliten.

Arrangøerne håber på at skabe en ny tradition med et landevejsløb i Hillerød, hvor løb og motion kan forenes i en højere enhed uanset niveau og ambitioner.

I 2022 er Hillerød Løbet værter for den 5. afdeling af Vinterturneringen. Der vil derfor også være mulighed for at se nogle af landets absolut hurtigste løbere på 5 km landevej.

Ruten

Ruterne er på flad og lige asfalteret landevej. Der vil være Hotspots på ruten, god stemning, musik og hep. Ruten bliver DAF opmålt.

Forplejning

Der vil være vand og frugt i mål, og der vil være mulighed for at købe vand/kaffe, kage og snacks i målområdet.
 
Præmier
Der er medaljer til alle børn på 3 km og 5 km
 
Der vil være præmieoverrækkelse umiddelbart efter løbet. Der er præmier til de tre hurtigste piger/drenge på 3 km og 5 km og de tre hurtigste damer/herrer på 5 km.
 
Løbet foregår lørdag d. 12. marts 2022 i Hillerød.

Billeder

Om bloggen

Motionslob.dks billede

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Franks billede
  lidt beskrivelse af mine forberedelser til en halv ironman i juni 2012. Så er forberedelserne i fuld gang. Deltog i tistrup minitri hvilket var meget sjovt... og jo hårdt, men klarede mig igennem på...
 • Dorthes billede
  Hej Alle, Dette er mit første indlæg, så jeg er ikke helt sikker på om det er rigtigt det jeg gør... Det er sikkert forkert :) Fredag vil jeg løbe min første tur på 6 km fra min bopæl her i...
 • nivass billede
  Mobile Sales Force Automation (mSFA) is a mobile solution, easy to use tool for all your sales opportunities. Enquiries from all channels (direct, website, field sales, phone calls emails and...
 • Jakob Lind Tolborgs billede
  Nuværende mission: Motivere idrætsforeninger til bedre brug af sociale medier (2016-). Tidligere mission: Motivere løbere ved brug af sociale medier (2008-2015)
 • Martin Steinesss billede
  Gik fra STOR OVERVÆGTIG knægt som ALDRIG løb til normal vægtig og løbeentusiast på under 1 år

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15377:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk