- 15-07-2018
- Niclas Pedersen
- Løb for livet
Hej Alle sammen, jeg ville blot høre, hvad I plejer at spise inden er længere løb, såsom et marthon. Jeg har i længere tid haft svært ved at finde den helt rette kombination, som har kunnet hjælpe mig til at yde mit maskimale, selvom jeg har brugt lang tid på at løse det.
Jeg har dog også haft problemer med min fordøjelse igennem længere tid, hvorfor jeg har fundet ud af at der er en række kulhydrater, som jeg har svært ved at fordøje. Men jeg har stadig brug for den samme energi som mange andre når jeg deltager i større løb. Jeg har altid være meget glad for både ris og pasta, men jeg ville meget gerne høre, om I har nogle gode ideer til, hvad man bør spise? Jeg har læst meget om det på flere sider såsom her. Jeg har også suppleret min kost med en række kosttilskud som både spirulina og ikke mindst mælkesyrebakterier, som har hjulpet til dels, men jeg tænker, at der stadig er nogle ting som man kan gøre ud over dette. Jeg har også overvejet at inkludere en kostvejleder, men jeg tænkte at jeg gerne lige ville høre fra nogen herinde først.
#1
Mht til kulhydrater, så prøve lige at læse den her
https://www.healthline.com/nutrition/cooling-resistant-starch
#2
Hvis du mener på dagen, så spiser jeg helst igen ting inden et maraton.
#3
Hvis jeg er rigtig sulten 3-4 timer før løbet, kan jeg godt finde på at tage en lille skål havregryn ellers foretrækker jeg at løbe på tom mave og får så min energi undervejs i flydende form.