Kan de, så kan jeg også.

Tonnys billede

Sidder og surfer lidt rundt på yotube.com og faldt over nogen som løber ultra marathon. dette er så løbet kaldet "The Spartathlon".

Mener ikke at jeg kan gennemføre det, eller nogen sinde ville være i stand til det. men fik mig til at tænke over det med at komme igang igen. kan jo ikke være så svært. Men med en datter på 3 måneder, og et job som chauffør, og svingende arbejds tider er det ikke nemt at passe ind. Når jeg skriver det. så lyder det jo som verdens dårligste undskyldning. Skoene står bare og venter på at blive støvet af.

Tror jeg bider i det "sure" æble på mandag, trækker skoene på, og løber en lille test tur. bare for at prøve benene af.

Om bloggen

Tonnys billede
Vil prøve at skrive mine tanker om det at løbe, og ikke mindst det et lette den dertil indrettede. og komme ud af døren.

Andre bloggere

5 blogeksempler

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk