Læsende løbere

Sune Hundebølls billede

Ny læseklub for løbere på Københavns Hovedbibliotek.

Er du løber og læser du bøger om løb, så har Hovedbiblioteket i Krystalgade en klub til dig. Til oktober starter læseklubben "Læs og løb".  Her læser vi bøger som "Frisk fisk til inkaen" og "Født til løb".

Læseklubben mødes en gang om måneden og snakker løb med udgangspunkt i månedens løbebog.

Til forår, når bøgerne er læst og debatterede, slutter vi med en fælles løbetur til Søndermarken via Den grønne sti.

Læs mere om læseklubben og tilmelding på Københavns Bibliotekers site: Velkommen til læseklubber på Hovedbiblioteket 2013-2014 eller om læseklubben Læs og løb

Om bloggen

Sune Hundebølls billede
Ord om løb og træning.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Asmund Bramss billede
  BedemandPris er websitet hvor du kan finde alle bedemænd samlet samme sted. Find viden om prissætning, lokalitet og anmeldelser fra alle danske bedemænd. Så i stedet for at lede flere steder, kan du...
 • Brian dollerups billede
  gode råd om North Beach marathon til den 30 juni.
 • Benny Mousings billede
  Jeg fik en nedslående nyhed på sygehuset d. 01-07-2013, hvor en læge og en sygeplejerske uafhængig af hinanden fortalte mig hvis jeg ikke gjorde noget nu så ville jeg ikke være til stede på denne...
 • Danni Callesens billede
  Jeg løber Jylland rundt for Julemærkehjemmene i september 2011. Turen går langs kysten og er på 1000 km. Følg mig her på bloggen.
 • Dorthes billede
  Hej Alle, Dette er mit første indlæg, så jeg er ikke helt sikker på om det er rigtigt det jeg gør... Det er sikkert forkert :) Fredag vil jeg løbe min første tur på 6 km fra min bopæl her i...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15121:

Annas billede
Nybegynder - med håb om at løbe ½ marathon

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk