Århus halvmarathon

Mathiass billede

Jeg gennemførte mit andet halvmarathon i tiden 1.25.42, som er en forbedring på 51 sek af mit første løb hvilket var mere end tilfredsstillende, og især efter, at træningen ikke er gået som ønsket. Det har der været mange grunde til, den primære årsag er fodbold, som jeg træner 3 gange om ugen, selvom talentet ikke er prængende, og hvis der så også skal spilles en kamp i weekenden er der ikke mange dage tilbage, hvor der kan løbetrænes, og så skal skolen også passes er begyndt på gymnasium.

Men tilbage til løb, hvor jeg har et mål om at løbe et halvmarathon på under 4 minutter pr. km, hvilket vil sige en tid omkring 1.24 eller hurtigere, og det skulle gerne ske allerede i slutningen af sommeren, og det skal ske ved seriøs træning over sommeren nu hvor både fodbolden og skolen holder ferie. Så der skal trænes 4-5 gange om ugen, hvor mindst de 3 skal være kvalitetstræning, hvilket vil sige, enten intervaltræning, tempo løb eller langt løb.

Næste gang jeg løber halvmarathon, bliver jeg bare nødt til at spise begge de to gels jeg har med, selvom de smager som noget klamt yoghert (jeg er meget kræsen), istedet for kun den ene som jeg gjorde denne gang, hvilket jeg håber på vil give en bedre tid.

målet med al den træning er ikke kun forbedring af halvmarathon, det er også at gennemføre et marathon på en god tid, et bestemt mål vil jeg bestemme mig for senere.

Hvis jeg skal nå mit mål, skal jeg håbe, at der ikke er kommet nogle skader, hvilket jeg altid har været forskånet fra(7-9-13 bank under bordet)    

Det var det for denne gang, men der vil mok komme en status på, hvordan det går med træningen om et par uger.     

Om bloggen

Mathiass billede
Min blok vil handle om løb og det der påvirker mit løb og mangel på samme ;). Jeg vil skrive om min træning og hvilke fremskridt jeg gør(forhåbentlig). Hvor målet er at forbedre min rekord på halvmarathon fra 1.25.42 til under 1.24.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...
 • Lynnes billede
  I am English, live in Denmark, a beginner runner, and have signed up to run my first marathon next year, Copenhagen Marathon!
 • Jean Anborgs billede
  Så er jeg gået igang med at træne op til et halv marathon. Er oppe 8 km så der er lidt vej endnu :) mvh Malermester ingemann Ejer https://maler-ingemann.dk/
 • Kaspar Fuglsangs billede
  En misbrugers vej mod den halve marathon.
 • Hans Olesens billede
  Drop fitnesscenteret og løb en tur i naturen. Der er masser at se på, lige fra fugle til biller og blade og træer. Det giver dig en anden oplevelse end bare motion. Du bliver langt mere motiveret af...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk