Tirsdag aften .....

Jørn Künnapuus billede

var det om at komme ud og træne lidt igen.

Jeg var noget besværet da jeg var godt forkølet (næsen stoppet. TG for næsespray) og jeg havde haft en hård dag på arbejde. Mit arbejde er stående/gående 7½ time dagligt på betongulv + en del løft. En kollega havde en skridttæller kørende 1 dag i sidste uge og kom op på 14000 skridt .... ps jeg går MERE end han gør såååå :-)

Men afsted kom jeg da især takket være min kone som blev ved med at "piske" mig ud .....

Tallene som følger:

 • 2.05min - 353m - 10,2 kmt - 122 - 147
 • 2.01min - 335m -  9,9 kmt - 135 - 152
 • 2.01min - 342m - 10,1 kmt - 133 - 153
 • 3.00min - 480m -  9,6 kmt - 138 - 154

Som i nok bemærker så blev den sidste tur faktisk lidt længere. Det var distancen hjem så da jeg havde løbet 2 min og mine ben og luften egentlig var gode nok endnu så valgte jeg så at fortsætte hele vejen hjem.

Jeg havde frygtet at mine ben/fødder ville være det ømme punkt til denne aftens træning men jeg blev faktisk ret forbavset over hvor lidt jeg mærkede til ømhed i dem.

Dvs til dagen efter .... dér gik der ikke mange minutter før mine fødder var rigtig ømme ude på arbejde. :-)

Nok for denne gang ..... ciao for now .....

Om bloggen

Jørn Künnapuus billede
Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også indimellem komme indslag om andre sportsgrene og/eller andre vigtige ting i mit liv.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Tasserjass billede
  I denne blog vil jeg give nogle små historier på hvordan det går med mine løbetur efter en slem slem basket skade og alt for mange nedture gennem årene. Derfor også prøve at beskrive hvor surt det...
 • Tim Hansens billede
  Min blog vil handle om de ting som sker omkring mig og i mit hoved. Både når jeg løber motionsløb men også når jeg træner runde om i Furesø Kommune.
 • Lasses billede
  LØst og fast om mine oplevelser med løb
 • Sannes billede
  Mon nogen har gode råd til følgende. Mine "læger" har stillet diagnosen betændt achillessene, men ingen af de øvelser som anbefales hjælper. Jeg har i en periode haft en smule ondt ved løb over 6-7...
 • Maibritt Skovgaard Rodam Sørenens billede
  Bloggen giver et indblik i de forskellige løb jeg deltager i, billeder fra træningsture og meget andet. Næste mål er 100 km til april. Alt besøg er værdsat:)

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk