Motion til mig og min store datter på 5 år.

Jørn Künnapuus billede

Idag skulle tiden så øges til 3 minutter ad gangen. Piece of cake tænkte jeg, det kan da ikke være så svært/hårdt.

Men jo.... det var dælme hårdt. Men jeg gennemførte det .......

Nu er det nok ikke mange der vil synes det er så stor en sejr. Og nej det er da heller ikke som at gennemføre et maraton eller bare et ½ maraton. Men for mig var det en sejr.

I min beskrivelse kan i se hvor stor jeg er og hvor mange kilo der slæbes rundt på. Nu er jeg også ret høj og har en kraftig bygning så jeg er ikke decideret fed men alligevel ville det pynte hvis jeg smed 10 - 15 kilo.

I november sidste år tog jeg mig gevaldig sammen og spiste sundt og fornuftigt i 14 dage hvor der raslede 5 kilo af. (135 - 5 = 130).

I december spiste jeg mere elelr mindre det jeg havde lyst til og jeg var ikke tilbageholdende med julemaden. Så da januar kom og vægten skulle bestiges første gang tænkte jeg at den nok ville gå istykker men miraklet var sket: jeg vejede 130,1.

Nu i de sidste 10-14 dage hvor maden igen er blevet sundere og motionen er sat ind så har jeg igen smidt lidt kropsvægt, så morgenvægten imorges var på 127,5 kilo.

Mit mål er under 120 kilo .... eller måske rettere så langt under 120 kilo som jeg vil pine mig til. For selv om jeg gerne vil tabe mig så vil jeg heller ikke pine mig og undvære alt det gode.

Nå nok om det.

Dagens tal: (tid - distance - kmt - gennemsnitspuls - maxpuls)

 • 2.02 - 361 - 10,6 - 113 - 138
 • 3.01 - 528 - 10,5 - 134 - 154
 • 3.00 - 529 - 10.5 - 136 - 157
 • 3.02 - 504 - 10,0 - 133 - 154

Jeg har mine tvivl om pulstallene i opvarmningsforløbet men nå .....

2 gange mere i næste uge er det 3 x 3 minutter. Så gælder det 3 x 4 minutter næste weekend.

ciao for now ......

Om bloggen

Jørn Künnapuus billede
Jeg kommer ihvertfald ALDRIG til at ELSKE at løbe. Men sjovt nok så giver jeg mig igang med at træne op til det igen og igen. Denne blog vil hovedsagelig blive brugt som dagbog. Dog vil der nok også indimellem komme indslag om andre sportsgrene og/eller andre vigtige ting i mit liv.

Andre bloggere

5 blogeksempler

 • Lars Fabriciuss billede
  Jeg har været igennem et vægttab på 40 kg på blot 10 måneder, jeg har brugt løb rigtig meget, og her er Silkeborg den bedste by at løbe rundt i :) Men nu er jeg ved at træne op til marathon til maj,...
 • Lars Kudsks billede
  LØB, LØB OG ATTER LØB - HER ER MINE ERFARINGER, GLÆDER OG KAMPE MED AT LØBE ... MIT NÆSTE STORE MÅL ER AT BLIVE MIN SKADE KVIT OG KUNNE LØBE 5 KM UDEN SMERTER. JEG ER VED AT SKIFTE FRA AT VÆRE...
 • Løbemusens billede
  Følg mig på: www.lobemusen.wordpress.com
 • René Gadeberg Kellers billede
  Her vil jeg prøve at beskrive min vej mod målet, som VAR et marathon inden jeg fyldte 40 år og nu BARE er et marathon. Alle er velkomne til at stille spørgsmål og kommentere på bloggen...
 • Nadjas billede
  Min blog er en blog, som vil handle om mine egne løbe erfaringer, hvor man vil kunne høre alt om mine mål og vejen dertil. Derudover vil der komme nogen indlæg om sund kost og vejen til en sund...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15347:

Marzenas billede
Jeg hedder Marzena fra 2 år siden startede jeg at løbe… Nu min højste distance 52km Hver weekend...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk