Nathan SpeedShift med LED - genopladelig

Denne gennemtænkte løbehandske sikrer dig mod kulde og giver dig synlighed på én gang. Handskerne er forsynet med tre dioder på oversiden og med fingrene kan du let betjene en touch-skærm. Batteriet oplades let med USB.

Den uddybende forklaring
Handsken består af flere forskellige materialer. Oversiden er lavet af et fleksibelt vindtæt og svedtransporterende materiale. Tværs over håndryggen er placeret tre dioder, som har tre blink-indstillinger, og som kan ses på flere kilometers afstand. Håndfladen er lavet af et blødt åndbart materiale, som forhindrer fugtige hænder. Det er her, du sveder. Og så det helt geniale: Du kender sikkert følelsen af ikke at kunne tøre en dryppende næse eller sved af panden, fordi dine kunststof-handsker eller windbreaker ikke kan suge fugt... På disse handsker er tommel og pegefinger forsynet med et sugende materiale på oversiden, som hjælper dig af med sved og næsedryp. Handskerne kan selvfølgelig vaskes.

Fingerspidserne er forsynet med TruTouch-materiale som lader dig betjene smartphones og andre touch-skærme uden at tage handsken af. I håndfladen har handsken silikonestriber, som giver dig et fast greb om mobilen eller drikkedunken.

Handskeskaftet har en tilpas længde, så du ikke skiller mellem handske og windbreaker. Batteriet sidder i handskeskaftet uden at irritere. Der medfølger et lille USB-kabel, så du selv kan genoplade batterierne, når de trænger. Smart!

Alt i alt en helt igennem perfekt og gennemtænkt løbehandske.

 

Få tilbage: Kun str. L til mænd og str. XL til kvinder

Pris:
200,00 kr.

Fra webshoppen

  • Yaktrax Pro

    Hvis du vil undgå faldskader, når du ...

    199,00 kr.