Geyser Urban Singlet - Man

Geysers Urban-serie er udviklet til den kræsne løber. Tøjet er let og figursyet uden at stramme. Design og materialer giver den bedst mulige svedtransport selv under langvarig træning. Singlet-modellen, som ikke har ærmer, er det ideelle valg til de helt varme dage. Syningerne er flade, så de ikke generer, stofkanterne er bløde og der er ingen generende vaskeanvisningsmærker. Funktion, komfort og design skaber tilsammen en unik løbetrøje. Feel the difference!

Den uddybende beskrivelse
Det danske løbetøjmærke Geyser, udvikler kun produkter, der tager udgangspunkt i kroppens behov for bevægelsesfrihed og naturlig varmeregulering. I Geysers løbetøj er netop funktion og komfort de to vigtigste elementer. Alt fra materialet til det figursyede desig af trøjen, er afstemt i forhold til kroppens behov. Sveden transporteres effektivt væk fra kroppen for at undgå uhensigtsmæssig nedkøling af huden og musklerne.

Kvaliteterne er baserede på en jersey teknologi, hvor den særlige vævning bevirker at fugten suges væg fra kroppen og transporteres videre til ydersiden af stoffet, hvor den via en omvendt tragtkonstruktion fordeles over et større areal så den hurtigt kan fordampe. Mikrofibrenes unikke egenskaber til hurtigt at afgive fugt igennem fordampning bevirker samtidigt at tøjet ikke bliver vådt og tungt.

Igennem test hos et af Europas førende mikroklima-institutter, IFP Research AB i Sverige, har Geyser vist sig at have nogle fantastiske egenskaber til at absorbere fugt samt til at afgive den igen. Materialerne absorberer over 400% af sin egen vægt og er i stand til at afgive fugten igen på ganske kort tid.

Målinger på bagsiden af tøjet – altså den side der vender ind mod kroppen – viser at fladen er fri for fugt i løbet af ca. 5 sekunder, og kroppen føles derfor tør i lang tid, selv under længerevarende træning.

Tøjets høje kvalitet sikrer faconen og egenskaberne vask efter vask efter vask... Med Geyser løbetøj har du komfort og funktionalitet i mange år.

I Geysers Urban Singlet skaber funktion, komfort og design tilsammen en unik løbetrøje, der på mange måder skiller sig ud fra andre løbetrøjer. Du kan ikke nødvendivis se forskellen, men du kan tydeligt mærke den.

Størrelsesskalaen er almindelig. Den skal sidde tæt. Vi bytter gerne, hvis du har købt en forkert størrelse.

Pris:
300,00 kr.

Fra webshoppen

  • Yaktrax Pro

    Hvis du vil undgå faldskader, når du ...

    199,00 kr.