Skjern Bank Løbet den 3. maj 2009

Søren H. Mikkelsens billede

Jeg har i dag løbet Skjern Bank Løbet (10 km) i Bramming sammen med 498 andre tilfredse løbere. Vejret var perfekt til løb (lidt overskyet) og humøret var højt blandt alle deltagere og officials!

Før løbet 

Skjern Bank Løbet har sin egen hjemmeside http://www.skjernbankloebet.dk/ Hjemmesiden er meget informativ og overskuelig. Der er ruter på 3 (familierute), 5 , 10 og 21,1 km.
Tilmelding sker via http://www.events4u.dk/ og det fungerer upåklageligt. Priserne er meget fordelagtige i forhold til løbets kvalitet. Udover deltagergebyret er der et administrationsgebyr på 10 kr.
Parkering og nummerudlevering foregik hurtig og smertefrit. Der var en fin skiltning og mange hjælpere.
Omklædning/bad foregår ikke i nærheden af start- og målområdet, men muligheden er til stede. Det er også muligt at få sin bagage opbevaret under løbet.
Toiletforholdene er ikke tilstrækkelige, hvis deltagerantallet stiger. Der var længere køer kort før start (især kvinder). Et stoppet toilet gjorde ikke situationen bedre.
Der var en fin opvarmningsseance og startområdet passer fint til deltagerantallet.
½ marathondistancen blev ledet på vej af 2 store Harley Davidson motorcykler til stor begejstring for især de yngre tilskuere. Herefter startede de kortere distancer.

4
Under løbet 

Ruterne starter i byen, men hurtig er man ude på landet. Der løbes hovedsaglig på asfalt, men der er også enkelte stræk på grus. Ruterne er naturskønne og der er meget få bakker på turen.
Ruterne er meget fint afmærket og der står hjælpere alle de steder, hvor man kan blive i tvivl. Depoterne er OK og man mødes af glade smil på hele ruten. Til gengæld er der ikke mange tilskuere inden man når til målområdet. I målområdet er der en fin stemning og løberne modtages med klapsalver og måske en kommentar fra speakeren.

5
Efter løbet 

Der er god plads i målområdet, og man ledes hurtig væk fra målstregen. Måske kunne man ønske sig vand i målområdet. Vand, saft, frugt, brød, suppe og chips serveres i teltet, som forefindes ca. 100 meter fra mål. Her kan man også hurtig se sin tid på ophængte sedler - en fin service!
Der er også mulighed for massage, men prisen (20 kr. pr. ben) er måske i overkanten for en jyde!
Præmieoverrækkelsen begyndte nøjagtig til tiden. Til gengæld var der lidt problemer med udleveringen af præmier. Efter lidt diskusion og ombytning blev alle dog tilfredse. Præmierne var i øvrigt meget flotte.
Der var rigtig mange lodtrækningspræmier og endvidere var der T-shirts til de første 100 tilmeldte + til alle børn. Børnene fik også en fin medalje.
Diplom for deltagelse i løbet udskrives fra hjemmesiden http://www.events4u.dk/ og det virker upåklageligt. Her kan man også se resultaterne.

3
Løbets helhed 

Skjern Bank Løbet er et fint motionsløb, som Bramming Idrætsforening Motion kan være stolte af. Atmosfæren er hyggelig og der er plads til smil og spørgsmål. Der var enkelte små skønhedsfejl (f.eks. præmieoverrækkelsen), men generelt var løbet meget professionelt arrangeret. Stor ros til arrangørerne for at finde så mange frivillige hjælpere - det var flot! Endvidere er der distancer for alle målgrupper, hvilket især er dejlig for familierne.
Jeg kan varmt anbefale løbet - jeg vender tilbage

4

#1

Bramming IF Motions billede
Hej Søren ! Tak for de fine anmeldelser ! Jeg har kun én kommentar, vi havde 2 indkøbsvogne fyld med kildevand og 3 personer til at dele dem ud lige efter målstregen.....beklager de ikke fik delt vand ud til dig eller at du overså dem :) Vi ses, om ikke før, så i Braming næste år :) Vh/Poul

#2

Søren H. Mikkelsens billede
Hej Poul Jo, jeg fik en kildevand ved målstregen, men da vi ventede på præmieoverrækkelsen, snakkede jeg med flere 5 km løbere. Flere nævnte det manglende vand i målområdet, men det var måske fordi de fokuserede på at afmontere chippen :) Afslutningsvis vil jeg igen rose løbet. Det er flot organiseret og jeg kommer igen! God aften Søren

#3

Bramming IF Motions billede
Hej Søren ! OK - det er noteret og taget til efterretning, næste år stiller vi vognene op lige ved udgangen fra målområdet ! ....godnat, nu er der vist ved at være tid for, at indhente den tabte søvn fra de sidste par dage ;) Vh/Poul

#4

kllkks billede

For these louis vuitton outlet that introduced the new versions for winter carry. And for the louis vuitton outlet online that provide all the high qaulity products as well as these louis vuitton online . We are also a great louis vuitton handbags outlet which earns high reputation and popularity among the consumers, so if you want to get the excellent louis vuitton outlet ,then these louis vuitton outlet online would be your best choice. Among them it is said that the louis vuitton online that sold most well in the market, as well as these louis vuitton travel bags. What’s more, it is said that the louis vuitton men bags that come with high qaulity and the fashion elements that come with the best materials so that make the wallets that strong enough

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15344:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk