Ry Roklubs kondiløb den 7.3.2009

Cecilia Arendals billede
Før løbet 

Ry Roklubs hjemmeside www.ry-roklub.dk indbyder med ”Velkommen til kondiløb” til et naturskønt ugentligt løb med tidtagning.
Løbet afholdes hver lørdag kl. 13 fra midt i oktober til midt i marts. I år er sidste løb den 14.marts.
Så det er muligt at løbe lørdag den 14.3 kl. 13.00
Jeg mødte op i god tid og snart var ca 40 løbere samlet. Småsnakken gik og løbets veteraner fortalte om ruterne, at dagens løb var nr. 802 og at det i løbets historie kun har været aflyst én gang (overisning)
Det kan ikke være mere enkelt … du møder op inden kl. 13. Du parkerer ved klubhuset, hvor tilmelding, omklædning og start ligger samlet. Du betaler 20 kr. og får et magnetkort aktiveret. Det kører du så igennem den opstillede bærbare, når du er tilbage og din tid registres og kan aflæses på nettet med det samme.

Lige inden løbet sættes i gang, skal afklares hvem der sætter næste løb op med skiltning.
Det er to nye ruter hver uge … en kort og en lang

Dagens ture var 6 og 12 km

Garvede maratonløbere, hurtigløbere, nybegyndere og gæsteløbere bygger starten op, der går samlet kl. 13.

Under løbet 

Da der hurtigt er spredning i feltet er skiltningen inde i skoven og på bjerget virkeligt en nødvendighed for langsomme gæsteløbere. Skiltningen var bare i orden. Ingen steder var man i tvivl.
Som det fremgår af hjemmesiden er muligt at sætte sig grundigt ind i ruterne og også træne på dem.
For uvant med bakker eller bjerge får man sin sag for.
En grum lang stigning over ca 2 km kunne få pulsen godt op. Men det var så, hvad der var. Resten af turen var flad eller for nedadløbende.
Dagens vejr var, som hjemmesiden flot lover, altid godt vejr kl. 13 … det var mildt, stille, tørt og forud for dagen ikke meget regn, dermed var stierne stort set mudderfri.
Som langsom løber fik du en ren naturoplevelse for dig selv. Fuglesang, stilhed og masser af ”kig” til søen, til bjerget og træer.

Efter løbet 

Da det er et serie-løb, er der først præmier, når årets sidste løb er afviklet.
Der er et pointsystem, der skal motivere til at deltage i så mange løb som muligt og se sin egen formfremgang.

”Pokaler
Der uddeles hvert år pokaler til den yngste - og ældste som har deltaget i samtlige af sæsonens ture. Se her hvem der har modtaget dem gennem årene. ” www.ry-roklub.dk

Der er ok badeforhold, med masser af varmt vand. Rydeligt og rent. Og mulighed for fællessauna.
Der er ingen forplejning.
Men venlig snak og god stemning efter løbet.

Løbets helhed 

Bor man i nærheden er det et oplagt træningssted med masser af bakketræning i naturskønne vekslende opmålte ruter.
Det er genialt med magnettidtagning.
160 kr. for at få taget tid på opmålte 21-22 løb må siges at være rimeligt
Har man som løber brug for konkurrence skulle det være muligt at finde en at konkurrere med eller vinde over. Km tiderne var mellem 4.21 og knap 7 min

#1

FrankBThs billede
Hej Cecilia Tak for en god udførlig beretning. Jeg undrer mig lidt over at du slet ikke tildeler løbesko til efter løbet og især at den samlede vurdering kun ender på 2 løbesko. Hvad er årsagen til den ringe bedømmelse ? Frank B. Th.

#2

Cecilia Arendals billede
Ja, Frank det er godt du spørger. "Ingen sko" fordi der ikke var "noget" efter løbet. Man kan snakke lidt med de løbere, der er tilbage, men ikke rigtigt nogen steder at gøre det. Der var flest mænd, der både er hurtigere og klæder om i et andet rum:-)) Jeg ser det udfra at man som "gæst" jo ikke kan aflæse helt, hvad traditionerne er. Det kan godt være jeg bliver overrasket ved de kommende små lokale løb, jeg skal deltage i og må erkende at Ry skulle have flere sko. Der er givet en sko for freden på turen og en sko for hjemmesiden. Men det spiller ikke rigtigt ind på selve løbet. Men det skal bestemt ikke afholde løbere fra at dukke op på lørdag. Fordi det er et rigtigt hyggeligt løb og nemt at tilmelde sig og komme til. Men 2 sko er vel ikke dårligt...sammenlagt, når der er noget "man ikke får sko for"

#3

Bedouinas billede
Alene det, at der er gode badeforhold og masser af varmt vand, synes jeg da burde have udløst en sko. Nogle steder kan man ikke engang få et bad, og jeg har også været udsat for (som langsom løber) at der kun var koldt vand tilbage. Er du lidt fedtet med skoene Cecilia ? :) Bedouina

#4

Cecilia Arendals billede
Hej Bedouina Ja, det er jo en pointe...Ry skal da have en sko for det varme bad og de rene omklædningsforhold. Jeg får Martin til at sætte en sko mere på ;). Så håber jeg der er nogle løbere, der får rigtigt meget lyst til at løbe, der oppe på lørdagLL. Begrundelsen for at give endnu en sko er, at jeg ved de næste løb, der sikkert har flere deltagere ikke kan forvente varmt vand...og mindre end ingen sko kan jo ikke gives.

#5

Bedouinas billede
Hej igen Cecilia. Jeg glemte helt at sige, at det var en flot anmeldelse :fedt: - og egentlig gør det ikke noget, at du ikke har givet så mange sko, for efter din beskrivelse af løbet får man helt lyst til at prøve dette løb :;-) Det må være et flot løb om sommeren. Du har givet os en meget fyldestgørende beskrivelse. :fedt: Bedouina

#6

Cecilia Arendals billede
Tak for de pæne ord... Og efterhånden som jeg lærer tonen at kende herinde på motionsløb.dk ... her er en fin positiv debat...vil jeg også begive mig ud i debatten på de andre tråde. Men lige nu skal der løbes...og det er jo faste opmålte ruter der ligger på hjemmesiden lige til at printe ud og begive sig afsted også på en sommerdag med lyst til bjergløb. Med mød op på lørdag kl 13 eller til oktober ...I vil med garanti blive mødt med venlighed og hjælpsomhed God løbeuge fra Cecilia

#7

Temashisis billede

#8

whattawhats billede

#9

vodkasdabests billede

#10

neihoumas billede

#11

fulconers billede

#12

WordsManifests billede

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14838:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Nordic Adventure Film Festival her

Bliv medlem af løberne.dk