Ringeløbet den 18.4.2009 er ikk' så ringe endda

Cecilia Arendals billede
Før løbet 

Første lille hurdel er at finde information omløbet, hvor det afholdes, adresse, tider osv. Fra www.motionslob.dk er "kun" en mailadresse. Det skal dog siges til stor ros, der svarer indenfor ganske kort tid. Men man skal jo vide hvad man vil spørge om...og ja, jeg var ikke så smart, at jeg spurgte efter et link til hjemmesiden. Men bare spurgte om løbet blev afholdt. Så jeg var sikker på at løbet blev afholdt.
Den svært tilgængelige hjemmeside fandt jeg aldrig, men på Trimguiden stod en adresse, pris og så overså jeg lige at løbet først startede kl.14.

Flere deltagere reagerede på min ophængte "test-anmelderreklame" og gjorde opmærksom på, at de havde forsøgt at logge sig på hjemmesiden www.motionslob.dk uden held??? (Kan det være o i stedet for ø, der skaber forvirring)

Såvar der ekstremt fine parkeringforhold 10 skridt fra start, fint organiseret tilmelding og nummerudlevering, rigtigt søde mennesker og nem afvikling af de 120 løbere, der var mødt på dagen. Rigtigt mange børn deltog, bare skønt at se.
30 kr for deltagelse for alle over 15 år

Fine omklædningsfaciliteter også 2 skridt fra start ...og mål.

Fælles opvarmning med musik 14 minutter før start. For de gode løbere og andre en fin grusbane til løbeopvarmning

Efter 1 min informations om rute lød et rigtigt startskud
Lidt trangt på stien for os, der startede sidst, men kun et øjeblik.

3
Under løbet 

Ruten på 10 km var jo med høj sol, blå himmel og en let vind og igennem et smørhul i Danmark. Langs søen, golfbane og igennem en kort strækning på en bivej uden trafik og ind og løbe en sløjfe i skoven på lidt ujævn græssti (300 m) og tilbage på primært grusstier med ganske lidt cykel eller gående trafik.
Og perfekt afmærkning på 10 km (der var lidt med 5 km ruten, hvor en skilt var drejet lidt, så de kom til at krydse en vej istedetfor at løbe under vejen, samme længde....men der deltog som skrevet mange børn).

En cyklende hare viste vej for den hurtige løber.

1.mand i mål på 10 km var Brian Schmidt (Løbeexperten) på 32.46
1. kvinde i mål var Henriette Lau (Multiatleten) på 41.58
1. dreng under 15 Rene Andersen (9 år) 45.29
1. pige under 15 år Asta Alexandersen 47.28

I målområdet stod 4 hjælpere og tog tider, det fungerede upåklageligt.

Løbets store tilslutning, 50% flere løbere i år, betød at de sidste løbere i mål desværre ikke fik juice, men vand dog....ingen væske under selve løbet.

Det var en let kuperet rute, det variede underlag og det skønne landskab gav stor variation...ikk' så ringe

3
Efter løbet 

Der blev også klappet af de sidste i mål, inden der straks blev samlet til præmieoverrækkelse og lodtrækning om sponsorgaver.

Vin til de voksne vindere og toiletgrej til børnevinderne

Vandrepokal til den klub der stillede med flest deltagere...og igen var det Ringeløbeklub tæt forfulgt af NIGF, der deltog med 15 løbere og 3 vindere på børnesiden

Jeg var en heldig sponsorvinder af 6 flasker økosmoothie

4
Løbets helhed 

Jeg kan rigtigt godt lide, der ventes på og klappes af de sidste løbere. Mange deltog for første gang i et løb overhovedet.
Det er skønt at se familier, løbeklubber stiller op og de frivillige, der giver en stor hånd med at organisere og indsamle og hjælper med afviklingen af løbet.

Et rigtigt familieløb eller klubløb, der blev afholdt for 20.gang, værd at møde op til hvis man er i nærheden og kan lokke familien med.

Snak med løbeklubfolk og hygge i målområdet, gav lige en ekstra mening med at stille op til disse korte løb, når man er en langsom langløber.

Imponerende at møde den hurtige løber komme mod sig, da en del af ruten var frem og tilbage på samme stræk. Man får lige kort drømme om at ....måske skulle man prøve at træne til hurtig løb.

3

#1

Sørens billede
Ethvert løb (eller i det mindste klubben) bør have en hjemmeside. Ikke mindst hvis man vil tiltrække løbere. Kender nogen den "hemmelige" hjemmeside?

#2

Bedouinas billede
Hej Cecilie. Flot anmeldelse :fedt: Jeg tror, at du har fat i noget rigtigt, når du siger, at det er o'et der forvirrer, fordi man forventer, at det skal være et ø. Men det er jo smadderdejligt, når man sidder i udlandet og lige skal ind og checke, hvad der sker på Forum :-)) Dejligt at man tog hensyn til de sidste løbere - ofte ser man desværre, at de næsten begynder at pakke sammen inden de sidste er i mål, og det synes jeg er meget hensynsløst/respektløst overfor de løbere, der har betalt for at deltage. Bedouina

#3

Cecilia Arendals billede
Hej Søren Ja, offentlige løb skal da have "et sted" at annoncere og mange klubber benytter feks DGI eller hvad regi de nu er i til at annoncere. Problemet med DGIs hjemmeside er at den er enormt stor og besværlig at finde rundt i...når man søger noget bestemt. Selvom der står oplyst i Trimguiden at resultater kan ses på Dgis hjemmesiden er det bare ikke til at finde. Mange hilsner Cecilia

#4

FrankBThs billede

I modsætning til sidste anmeldelse bruger du denne gang rigelig med løbesko. Er et par sponsorgaver virkelig 4 løbesko værd ? Hvordan var badeforholdene ? Var der mulighed for værdiopbevaring ? Fik man udleveret et diplom eller skuille det findes på den "hemmelige" hjemmeside ?

Frank B. Th.

#5

Cecilia Arendals billede
Du har helt ret Frank...der skal lige beskrives lidt om stemningen i målområdet...for at det giver mening:--- Der var diplomer med tid påskrevet til alle. De lå klar lige til at sætte tiden ind i. Helt styr på den del. Der var "hal"-badeforhold i omklædningsrummene 2 skridt fra start og mål. Der var cafeteria, hvor der kunne afleveres værdigenstande, hvis de ikke kunne ligge i en bil 20 m fra start og mål. Officials var meget hjælpsomme og her kunne også afleveres værdigenstande. Og det er ikke sponsorgaverne der gjorde udfaldet. Det var at løbere og tilskuere samledes og klappede af vindere af løbene og man fik dem at se. Især børnene var det dejligt at se deres glæde og deres løbevenners glæde over at en fra deres klub vandt. Og at man både havde børne og voksenvindere. Ja, den stemning fik jeg ikke rigtigt beskrevet....

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14941:

Rikke Steengaards billede
Jeg er både løber (halvmarathon) og løbs arrangører. Jeg deltager i mange forskellige løb mest på...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina