Kerteminde Rundt med Fjordager Motion 13. marts 2011

Cecilia Arendals billede

Fjordager Idrætsforening Motionsafdeling har afviklet dette fortræningsløb ”Kerteminde rundt” gennem de år Hamburg Marathon har eksisteret. Selvom der ikke længere løbes til Kerteminde (fordi ingen i dag vil løbe 34 km) så hænger navnet ved som en tradition. Ruterne er gentagelser fra de tidligere år er på 18 og 27 km. Det er et løb uden chip og ikke DAF ommålt. Der skulle løbes med forløber på begge distancer og alle km-tider, det holdt så desværre ikke.

Før løbet 

Du behøver ikke tilmelding. Men mailadresse hvis du har spørgsmål inden, og der svares hurtigt.
Og du kan finde information på http://www.fjordager-motion.dk/aktivitetskalender/view/232/3.
Der er kort over ruterne samt forløber til ”næsten” alle distancer og km tider.
Parkering både til bil og cykel umiddelbart ifb med start og målområde.

Det var nemt på dagen at få startnummer for 50, - der dækker transport af egen forplejning, samt 2 eller 3 væskedepoter med energidrik og vand. Og så suppe i mål.
Hjælpsomme folk til at pakke værdigenstande i poser og udlevere startnummer. Sikkert også til at vise vej til omklædning.

Lidt kortvarig krise da ingen ville løbe 27 km på 6.30 og der ikke var forløber til netop denne gruppe. Det kunne have været undgået ved at fjerne muligheden inden dagen ja eller på dagen, da der var forespurgt.

Det bliver der helt sikkert taget højde for næste år. 172 løbere mødte op til et dejligt forårsløb og alle minus en gennemførte planlagte km.

2
Under løbet 

Herligt vejr. Let skyet, mild brise og 12 grader. Solen tittede kortvarigt frem. Så det blev året første tur uden jakke og handsker.

Udstyret med en beskrivelse af ruten og en cykelsupport der kiggede efter os nogle gange, blev løbet en herlig træningstur. Naturen tæt på og muligheden for stort set selv at bestemme farten, overskyggede startirritationen. Væskedepoternes supportere ventede heldigvis, så vi ikke manglede væske. Jeg valgte tidligt at vi 2 fulgtes ad hele vejen, da jeg ikke kunne løbe den hurtigere gruppe op der var foran og ikke kunne finde vej alene.

Ruten meget let kuperet og asfalt hele af vejen. Der er ingen afmærkning og et par steder med tvivl og et enkelt fejlløb, betød vi lagde lidt ekstra koncentration i at tolke rutebeskrivelsen. (Godt teamsamarbejde mellem en nærsynet og en langsynet uden briller)

2
Efter løbet 

Sidst i mål er aldrig sjovt, når alle er på vej videre. Det er helt sikkert et løb, hvor det vil være godt at komme som gruppe, sammen med løbeklubben eller arbejdspladsen, så der er nogen der venter på en eller nogen man kan sætte sig sammen med og få lidt at drikke og spise sammen med.
Desværre var der ikke planlagt væskedepot i ”målområdet” til de sidste, så jeg valgte at tage min bil og drikke mens jeg kørte hjem.

1
Løbets helhed 

Der var god stemning både i start og mål og 170 løbere til et socialt løb er ret flot samlet.
Ruten var lagt igennem et stykke Danmark med herregårde og smukke landskabsindtryk. Med nogle få logistikændringer på hjemmesiden og i planlægningen inden kunne det godt blive et løb, hvor også novicer i løb kunne få en god oplevelse.
Tak for en dejlig dag.

2

#1

Anonyms billede

Jeg forstår simpelthen ikke, hvad du skriver...! Det er noget sprogligt volapyk.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15005:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk

Læs mere om Under Amour HOVR Machina