Glejbjerg-Løbet

Bramming IF Motions billede

Glejbjerg-Løbet er et "mindre" lokalt motionsløb, hvor jeg tror det meste af byen deltager Smile
Vejret kunne vi ikke klage over, solskin og varmt, dog uden at være for varmt.
Jeg deltog på halvmaraton ruten.

Før løbet 

Tilmelding sker ved at sende en mail til den løbsansvarlige på hellebrian@city.dk. Prisen er kr. 50,00 og kr. 25,00 for børn. der betales ved nummerudleveringen. Prisen er incl. gratis sild og leverpostej.
Eftertilmelding på dagen er +kr. 10,00.

Der kan deltages på 3 ruter, 5 km, 9,7 km eller halvmaraton. På hjemmesiden www.glejbjerg.dk oplyses, at der denne dag deltog omkring 350 løbere.
Der anvendes ikke chip, men manuel tidtagning - på de DAF opmålte ruter.
Der kan hentes yderligere oplysninger på www.glejbjerg.dk/Glejbjerg-Løbet.aspx?ID=93 eller via TRIM guiden.
Løbet startes ved den lokale stadion, hvor der er rigeligt med parkeringsmuligheder.
Nummerudlevering og betaling sker på sportspladsen og forløb planmæssigt.
En løber havde glemt sine vandflasker, det hørte én fra løbsledelsen, der straks udlånte sin mobiltelefon og løberen fik derved bragt sine vandflasker inden start - flot service Wink
Omklædningen foregår på pladsen i klubhuset, der er fint med plads, toiletter og efterfølgende dejligt varmt vand i bruserne. Foruden toiletterne i klubhuset, var der opstillet toiletvogn.
Inden start, var der mulighed for at fylde sine depoter op med vand.
Starten foregår ved sportspladsen og fortsætter ud mod hovedgaden, hvor der var hjælpere, som fik stoppet al evt. trafik.
Der blev i god tid informeret om, at der ikke var fælles opvarmning, men tilgengæld lød der en opfordring til selv at klare denne del.

3
Under løbet 

Skiltningen sker for hver km og der var ingen problemer med at finde vej. Løberne løb primært i venstre side og skiltningen var i højre side, hvilket måske kan undskyldes med, de herved er lettere at se, når man løber en tæt flok, men ellers står de måske bedst i den side løberne er.
Det er ikke en rute, hvor man ser meget publikum, da det meste af ruten ligger på landet eller i skoven.
Ruten er en ud/hjem rute, og der var 3 vanddepoter ud, ét hvor man vender og derved samlet 7 vanddepoter.
I depoterne blev der kun serveret vand, der kunne måske godt serveres lidt energidrik og en kvart banan ved det 4. depot, hvor man vender, det kunne lige give lidt energi til hjemturen - dækker de kr. 50,00 ikke, så tror jeg ikke nogen ville pege fingre af prisen blev hævet til kr. 55,00 Smile
De første ca. 5 km foregår på landevej, de næste ca. 10 km i skoven på faste skovstier og endeligt igen på asfalt ind mod målet, som slutter med en "æresrunde" på festpladsen.
Det er en relativ flad og hurtig rute, med mindre stigninger i skoven, dog så små at jeg ikke vil beskrive dem nærmere Smile
De ca. 10 km går som nævnt gennem skoven, hvilket giver en skøn naturoplevelse.
De mange vanddepoter samt turen gennem skoven, får mig denne gang til at give en karakter på 4 sko Smile

4
Efter løbet 

Der var ikke meget publikum i målområdet, så forvent ikke den store velkomst, men de mange hjælper som klarede tidtagningen havde styr på tingene og alt forløb tilsyneladende tilfredsstillende.
I målområdet kunne man få vand og senere kunne man afhente sit diplom.
Der er ikke mange boder på pladsen, men havde man lyst til lidt hurtigt mad, kunne man købe grillpølser eller popcorn - inden der blev serveret sild og leverpostej i teltet.
Det er et motionsløb, med tryk på motion, derfor forsøger man også at vente med serveringen og præmieoverrækkelserne til alle er i mål.
Der er præmier til den hurtigste m/k i hver af de 3 aldersgrupper 0-15, 16-35 og 36-100 - af én eller anden årsag ikke på halvmarathon, her er der kun til den samlede vinder m/k.
Der er en række mindre lodtrækningspræmier blandt alle deltagere.

3
Løbets helhed 

Glejbjerg Løbet, som for kun kr. 50,00 får arrangeret et hyggeligt og naturskønt løb, med efterfølgende sildebord og underholdning af bandet "Forklædt som voksen", skal hermed have min anbefaling til at blive besøgt, hvis man alligevel er på egnen. Der er som altid plads til forbedringer, men alt afhænger jo af ledelsens hensigt med løbet og det man som løber forventer/kan forvente - men en hyggelig aften i Glejbjerg, dét blev det Smile

3

Billeder

#1

Winni Faross billede

Ja, det var et hyggeligt løb, som du nævner forløb uden problemer og på en flot rute. Jeg løb 5 km, men manglede skiltning ang distance, dvs der var et skilt ved 1 km og sidenhen ingen skilte om hvor langt , vi var nået. der behøver ikke være ved hver km, men måske bare ved 3 og/eller 4 km. Jeg er ret ny løber og oplevede at jeg måtte vælge at gå lidt på et tidspunkt, for at kunne være sikker på at løbe i mål. Det viste sig så, at jeg ikke var langt fra hallen hvor målområdet var, så jeg gik nok ca 150-200 m. Havde jeg vidst jeg var så tæt på målområdet, havde jeg nok kunnet presse mig selv, til at løbe det sidste. Det ville ha´været en stor sejr for mig selv. Lidt ærgerligt, men jeg slog dog min egen rekord med 2 min 0g 17 sek Smile

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15493:

Claus Primdahls billede
Har løbet 75 marathonløb samt over 20 ultra løb.

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk