ALT for damerne Kvindeløb - Odense 2.juni 2010

Cecilia Arendals billede

Årets anden sommerdag i Fruens Bøge masser af glade løbere, hvad kan være skønnere. Seedede hurtige kvinder og glade motionister. Masser af smil og svedige ansigter. Det blev en varm sidst på dagen oplevelse.

Før løbet 

Der er til tilmelding enten via www.AltforDamerne.dk s egen hjemmeside hvor du guides over på www.ultimate.dk sidst nævnte stod for tidtagning med engangschip.
Der blev sendt mail med jævne mellemrum efter du var tilmeldt og chip + start nummer kom med posten. Der var mail dagen før så du kendte dit startnummer, du kunne så afhente det på pladsen, hvis det ikke havde været med posten….noget tyder på de var klar over ikke alle havde modtaget.
For 175,-+ gebyr fik man 5 eller 10 km løb (sen tilmelding eller på dagen 225) på en bilfri velafmærket rute, en masse sponsorgaver og en løbebluse, du helt sikker har i fred for din mand.
Jeg hørte ikke om problemer og de havde chip og startnumre så alle fik..
Der var stram tidsplan og de var da vist foran…

Løbet foregår omkring Engen ved Fruens Bøge med mange parkeringsmuligheder og god plads til 3350 kvinder + tilskuere.
Skilte til startbokse og faciliteter som toiletter, chipaflevering, taskeopbevaring (uden opsyn), men ikke steder til omklædning eller bad. Og masser af rene toiletter også 5 min før opvarmning.

Under løbet 

Efter fællesopvarmning og velkomst fra en der kendte en masse af løberne, blev løbet skudt i gang, og det var varmt.
Ruten var anderledes end sidste år….klart bedre mener jeg. Altid skønt at løbe på stierne langs Odense Å og ZOO, der var lidt meget friture på denne varme sommerdag. Km skiltning og 500 løbere af gangen ud på stierne gav ingen mulighed for at løbe forkert og masser af hjælpere på strækningen. Da det er en 5 km rundstrækning fik man dobbeltglæde at tilskuerne.
Der var kun lidt trængsel de første km men alt i alt ok for 2.startbox…hvis man er hurtig er det om at stå først.
Vi fik glæde af de hurtige 5 km men for os noget langsommere var cykelharen god til at råbe….i det felt jeg løb. Men jeg kunne høre de friske 5 km fyldte mellem de sidste 10 km…det er nok svært at ændre på.

Væskedepot ved 2½ og 5 og gentaget ved 7½, hvor man ikke var til gene for løbere uden væskebehov.

Grusstier, skarpe sving, fortov og græs stor variation, men en nem rute uden de store stigninger.

Efter løbet 

Der blev snakket på livet løs i højtalerne i mål området. God plads til at man kunne finde hinanden og evt sætte sig. Udlevering af reklamegaver, vand og læskedrik foregik med ret meget kø, da jeg kom i mål og det blev ikke mindre, men det er jo frivilligt, det var nemt at forlade køen, og det gav så lejlighed til at se kvinder løbe i mål. Det gode vejr så ud til at få folk til at slå sig ned med madkurve og hygge sig. Ingen tvivl om at vejret betyder meget til sådant et løb.

Løbets helhed 

Rammerne var som skrevet i orden og så længe der kan seedes, er det også ok at bruge ”resurser” på tidtagning.
Der var sms-service så din tid havde du straks du var i mål. Lidt sejt og så du kan diskutere tiderne med løbevenner og familie
Det er oplagt at løbe med kolleger, veninder eller løbeklub til et løb som dette. Det er en hverdag, det er nemt at nå til kl. 18.
Og fordi det er med chip og opmålt rute du kan bruge det som mål for din træning også som en bedre løber end almindelig motionist.

Hvis der skal rettes noget er det ”alt det gratis goddies” der udleveres lige efter mål, det kunne evt flyttes lidt længere væk fra målområdet fordi der opstår trang passage og ikke alle ved hvorfor man står svedige og våde som sild i en tønde….skønhedsfejl dog.
Det var et ualmindeligt veltilrettelagt løb.

#1

CRs billede

Jeg kan tilslutte mig Cecilia kommentarer til løbet i går. Det var et rigtig fint organiseret løb, og jeg synes også, at de gratis goddies skulle have været fordelt på hele pladsen, så man ikke stod oven i hinanden, men man kunne jo bare lade være, så alt i alt - super godt løb!

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14681:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Under Amour HOVR Machina

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk