Trail Tour, stafetløb og Marathon

Kære løber

Løbskalenderen bugner af løb i maj måned - hele 146. Salomon Trail Tour er en del af dem. Trail Touren er en landsdækkende serie motionsløb, hvor naturen er i fokus. 2. afdeling af Touren afvikles 15. maj i Hvalsø. Læs mere om Touren her...

Er du snarere til stafet er der lige nu 14 stafetløb i maj - heriblandt Frederiksbergstafetten, Bike & Run stafetten og Tækker 1900stafetten.

Kalenderen har også 14 marathonløb i resten af maj. Højdepunktet er uden tvivl Copenhagen Marathon den 22. maj, men også en række af de små cannonballs ligger i maj.

Og så skal vi ikke glemme Lillebælt Halvmarathon på lørdag. Nu kan du oddse på vinderen. Læs mere herunder.

Find et løb som passer dig her...

___________________________________________________________________________

Odds på Lillebælt Halvmarathon

Lillebælt Halvmarathon bliver det første motionsløb i Danmark, hvor man kan oddse på løberne. Det historiske tiltag skyldtes den store interesse, der har været omkring løbet. Når du har spillet på hvem der vinder, kan du live følge med hvordan det går din favorit i løbet.

Læs mere og se oddsene her...

___________________________________________________________________________

TestTeam anmelder

TestTeam har i den seneste tid anmeldt 3 løb, nemlig Skjern Å Running Challenge, TV2 Øst Løbet og Brandtex Løbet. Ved TV2 Øst Løbet deltog 1400 løbere. Om løbet skriver testløberen "... Derimod virkede selve løbet ikke særlig velorganiseret. Det var rodet at skulle have sit startnummer, og det var rodet efter løbet. Og det virkede som om, hjælperne ikke var særlig velorienterede om deres opgaver..."

Læs alle anmeldelserne her...

___________________________________________________________________________

SPIbelt nu i Danmark - kun i webshoppen på dit løbesite

SPIbelt er den geniale løsning på dit opbevaringsproblem under løbeturen. SPIbelt er slankt, men kan udvide sig enormt og tilpasser sig dit behov og holder fast på indholdet. Du medbringer nemt nøgler, telefon, gels, solbriller osv. SPIbelt er konstrueret så det ikke hopper, mens du løber. Det sidder fast og sikkert uanset strabasserne og vejer kun 50 gram uden indhold. SPIbelt fås i mange fede farver.

Se SPIbelt her...


_____________________________________________________________________________

Gummi Sportsure

De populære gummiure er tilbage i nye farver og varianter. Med bare 10 gram og en beskeden pris er uret både overkommeligt at bære og betale.

Se alle 11 varianter her...

_____________________________________________________________________________

God træning...

Mvh.
Dit løbesite
www.motionslob.dk

 

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15498:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk