Sommerens løb

Kære løber

Sommerferien nærmer sig! Det giver god mulighed for at prøve nye løberuter i udlandet, hvis du skal ud at rejse. Hvis du bliver hjemme i Danmark, skal du ikke snydes for gode løbsarrangementer. Der er foreløbig hele 60 løb i løbskalenderen i juli måned at vælge mellem i hele landet. Hvis du har hentet vores PRO-app til iPhone, kan du med GPS-søgningen hurtigt finde et løb inden for 25 km., uanset hvor du befinder dig i sommerlandet. Hent den ved at sende LøbPro til 1919 (alm. sms-takst). Den koster mindre end en enkelt energi-gel, og glæden varer længere :-)

Juli er også måneden hvor Annette Fredskov afslutter sit vilde projekt 366/365. Den 14. juli løber hun sine sidste to marathonløb på samme dag og har dermed løbet 366 marathon på 365 dage - fantastisk!

De 8 kostråd
De 8 kostråd er de officielle anbefalinger til en sund livsstil. Rådene er hverdagens huskeråd til en sund balance mellem mad og fysisk aktivitet. Men hvorfor er det vigtigt at følge dem? Det kan du læse mere om i en ny artikel af klinisk Diætist, Nina Markholt.

Læs artiklen her

Beretning fra 24-timersløbet i Holland
Landsholdsløber Anne Marie Geisler har været til 24-timersløb i Holland for nylig. Ikke for at løbe - hun er nemlig gravid - men for at se på. Det er der kommet en god og medrivende beretning ud af.

Læs den her

SPIbelt til ferien og svømmeturen
Du kender SPIbelt som din tro følgesven på løbeturen til mobil, nøgler mv., men ved du at SPIbelt også er genial til den kommende ferietur? Du medbringer let de mest nødvendige ting som pung, pas, solbriller, mobil osv. Med SPIbelt Waterproof kan du oven i købet tage mobilen med i poolen eller havet - det er testet vandtæt ned til 60 meters dybde af det amerikanske frømandskorps.

Se det store udvalg her

Rigtig god ferie...

Motionsløb | dit løbesite

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15492:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk