Ny bog tager begyndere seriøst

Kære løber

Godt nok findes der mange bøger for løbere, men aldrig er den helt nye løber blevet taget så seriøst i hånden som i bogen "Kom godt i gang med løb - og bliv ved". Forfatteren Søren H. Mikkelsen er idrætskoordinator og landsinstruktur i løb hos DGI Sydøstjylland og arbejder således til daglig med nystartede løbere.

Bogen er let at gå til og spækket med erfaringer fra andre nybegyndere. En af de mest kendte af slagsen er NATOs generalsekretær og tidligere statsminister Anders Fogh Rasussen, som på ærlig vis giver gode råd og fortæller om dengang han begyndte at løbe.

Det mener vi om bogen: Det første skridt er altid det sværeste som nystartet løber. Med denne bog får du en god start på dit nye liv som løber. Du er i gode, professionelle hænder og bliver guidet rigtigt igennem hele processen frem til den dag, løb er en naturlig del af dit liv.

Er du selv ny løber eller kender du en, som skal have et lille skub for at komme i gang, så er "Kom godt i gang med løb - og bliv ved" det helt rigtige sted at starte.

Læs mere og køb bogen her...

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15498:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk