Flest løb på Sjælland

Kære løber

Med allerede 813 løb i løbskalenderen for 2011 er året godt på vej mod rekordmange motionsløb på et år. Første kvartal af 2011 halter dog lidt bagefter med 148 løb mod 164 løb i første kvartal sidste år. Traditionelt opstår der rigtig mange løb i de næste måneder. Lige nu fører Sjælland med 346 løb i 2011 mod 338 i Jylland.

Find et løb som passer dig her...

___________________________________________________________________________

TestTeam anmelder

TestTeam har indtil nu anmeldt fem løb i år. Grevinde Dannerløbet i Jægerspris er netop blevet anmeldt med foreløbig bedste karaktér. Testløber Anette Lund Madsen skriver: "...et dejligt, hyggeligt løb, som jeg varmt kan anbefale andre at prøve."

Læs alle anmeldelserne her...

___________________________________________________________________________

Tilmelding til DHL åben

DHL Stafetten i København er verdens største motionsløb med over 125.000 deltagere fordelt over fem festlige dage i Fælledparken. DHL Stafetten 2011 foregår fra mandag den 29. august til fredag den 2. september. Det koster 620 kr. per stafethold. Prisen er inkl. madkurv. Tilmeldingen er åben via Sparta.

___________________________________________________________________________

Ny ernæringsvejleder i brevkassen

Nina Markholt er ny brevkasseredaktør for ernæringsbrevkassen. Nina er uddannet klinisk diætist og arbejder til daglig på Århus Universitetshospital, hvor hun udarbejder og implementerer et tværfagligt hjerterehabiliteringsprojekt. Nina er aktiv løber og har tidligere spillet badminton på eliteniveau.

Spørg Nina Markholt til råds om din træning og kost her...

____________________________________________________________________________

Husk at tilmelde dig Kalkmineløb 2011

Tilmeldingen til et af årets store og spektakulære marathonløb i Mønsted Kalkgruber lukker den 8. april. Du kan lige nå at komme med til en unik løbeoplevelse. 2-3 løbere fra DUUL (De Ustyrlige Ultraløbere) vælger at varme op til Kalkmineløbet ved at løbe fra Århus til Mønsted natten mellem den 1. og 2. juni. En tur på omkring 80 km. Du kan deltage på hele eller dele af turen.

Læs mere og tilmeld dig Kalkmineløb her...

_____________________________________________________________________________

God træning...

Mvh.
Dit løbesite
www.motionslob.dk

 

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15498:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk