Vitamin Well - Løb Mod Mobning

Tid og sted

Løbsdato
21-10-2018
Startby og landsdel
Kastrup, Sjælland
Tilmeldingsfrist
18-10-2018

Ruten

Distancer
5 km
10 km
1 km
Specialløb
Børneløb
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Asfalt
Grus
Omklædning med bad
Nej

Andre oplysninger

Gebyrer
Pris: 110 + gebyr for 5/10 km løb (Børn på 1km ruten er gratis) I prisen er der inkluderet startnummer, medalje, en Vitamin Well og en Barebells bar.
Startsted og tid
Start og mål er på p-pladsen ved Naturcenter VestAmager: Den Røde Port, Granatvej, 2770 Kastrup LØBSPROGRAM 8:30-9:30 Afhentning af startnummer 9:30 Børneløb (1 km) – Børnene løber sammen med ”Fede Dorit” fra Terkel I Knibe Musical 10:00 Race start: Mikkel Hansen skyder løbet i gang 11:00-13:00 Chill out i Expo-området
Forplejning
Vitamin Well og en Barebells bar
Rutebeskrivelse
Hurtig 5 km rute i naturskønt område. Ruten er mest på asfalt, med enkelte stykker på grussti og uden for mange sving. Opløbsstrækningen er 1,5 km lige strækning, hvor løberne på lang afstand kan se og høre mål.
Andre bemærkning
Vitamin Well og MH24 - Mikkel mod Mobning inviterer til årets løb i Amagerfælled Søndag d. 21. oktober løber du for noget større. Du løber for at modarbejde mobning. Du løber for at øge trygheden og tolerancen blandt børn og unge i sportslige, kulturelle og sociale fællesskaber. Du løber for at yde økonomisk støtte til trivselsprojekter, -events og -kampagner i fx sportsklubber og på skoler. Tilmeld dig Vitamin Well - Løb Mod Mobning (5 km/10 km) og støt samtidig en god sag. Sammen kan vi bidrage til øget trivsel blandt unge og børn. Ingen bør undervurdere hvor skadende mobning kan være for et barn og dets fremtid. Derfor løber vi den 21. oktober. Transport Metrostationen Vestamager Metrostation ligger 450m fra startzonen og bus 33 kører lige til døren.

Vælg dette løb fordi

Den 21. oktober løber du for noget større. Du løber for at modarbejde mobning. Du løber for at øge trygheden og tolerancen blandt børn og unge i sportslige, kulturelle og sociale fællesskaber. Du løber for at yde økonomisk støtte til trivselsprojekter, -events og -kampagner i fx sportsklubber og på skoler. Tilmeld dig Vitamin Well - Løb Mod Mobning (5 km/10 km) og støt samtidig en god sag. Sammen kan vi bidrage til øget trivsel blandt unge og børn. Alt overskud går ubeskåret til MH24 - Mikkel mod mobning! Du får en hurtig fem- og ti kilometer rute i lækkert naturområde. Ruten er mest på asfalt, med enkelte stykker på grussti, den er flad (6m stigning på 5km) og uden for mange sving. Opløbsstrækningen er prikken over i'et. En 1.7km lang lige strækning, hvor løberne på lang afstand kan høre og se mål.

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15490:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere her

Bliv medlem af løberne.dk