Tybjergløbet

Tid og sted

Løbsdato
02-06-2018
Startby og landsdel
Tybjerg, Sjælland
Tilmelding åbner
09-02-2018
Tilmeldingsfrist
27-05-2018
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
10.4 km
1 km
Specialløb
Børneløb
Børneløb 1km
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Asfalt
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Ja
Omklædningsforhold
Omklædning på Tybjerg Privatskole ved målfelt.

Andre oplysninger

Gebyrer
100 kr. for marathon, 75 kr. for halv-marathon, 50 kr. for 10,4km og 25 kr. for børneløb på 1km. Ved eftertilmelding på dagen, vil der være et gebyr på 25kr. Der er pt. 72 forhåndstilmeldte disse er sikret en medalje. Der er i alt 100 startnumre og chip så det er først til mølle princippet. De første 3 eftertilmeldinger kan også få en medalje da der er lidt ekstra.
Startsted og tid
Tybjerg Privatskole, Tybjerg Bygade 3, 4160 Herlufmagle. kl. 0900
Forplejning
Der vil være 4 depoter på selve løbsruten. Det største depot er i mål-området ved Tybjerg Privatskole og de resterende depoter vil blive fordelt jævnt ud på ruten.
Rutebeskrivelse
Der er tale om en let kuperet, naturskøn og idyllisk rundstrækning med start nær Tybjerg Privatskole og mål på Tybjerg Privatskole. Man løber fra Tybjerg Bygade ved Tybjerg kirke videre ad cykelstien til Tybjerglille Bakker, igennem Tybjerglille Bakker mod syd til Capion-Skoven, igennem Capion Skoven, mod øst og nord ad Vejlemosevej til Tybjerglille, mod vest ad Tybjerglillevej tilbage til Tybjerglille Bakker, herfra mod nord ad Smedebakken og cykelstien tilbage til Tybjerg Bygade ved Tybjerg Privatskole og Tybjerg kirke. Alle løbere skal bag om skolen for at komme i mål. Halv- og helmarathon skal løbe rundstrækningen henholdsvis 2 og 4 gange. Der vil på dagen ca. kl. 8.50 blive givet info om første runde som starter lidt inde på ruten. Dette gælder for 10,4, halv og helmarathon.
Andre bemærkning
Løbet afholdes og arrangeres af Lokalrådet for Tybjerg og omegn med støtte fra forskellige foreninger i området og med midler fra blandt andet Nordea-Fonden. Løbet kombineres med "Tybjerg Familiedag" med diverse aktiviteter på Tybjerg Privatskole, herunder børneløb. Børneløbet skal som det eneste løb betales som anvist på www.Tybjerg.info. Andre distancer betales via link til DGI http://app.lap.io/event/2018-tybjergloebet. Der vil være flotte medaljer til alle forhåndstilmeldte deltagere. Vi garanterer muligheden for en rigtig god dag med hele familien. Hold øje med hjemmesiden www.tybjerg.info , hvor yderligere information om arrangementet vil være at finde.
Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13918:

Elses billede
Tidligere o-løber gennem 10-15 år. Max.10-12 km løbedistancer på asfalt. Skal i gang igen efter...

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør