Treldenæs Cannonball Marathon 2

Tid og sted

Løbsdato
20-10-2012
Startby og landsdel
Fredericia, Jylland
Eftertilmelding
Ja

Ruten

Distancer
Marathon
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Skovsti
Omklædning med bad
Nej

Andre oplysninger

Gebyrer
Prisen for dette arrangement er 50 kr og kan indbetales på konto 9196 4571471057. Husk at opgive navn.
Startsted og tid
Start kl. 10.00. Vi mødes ved parkeringspladsen ved Næset. Kør efter Campingpladsen og fortsæt forbi ca. 500m, hvorefter P-pladsen findes. Startsted vil være på P-pladsen, hvorfra der vil være et ubemandet depot, som vil bliver skræddersyet til vejrgudernes lune i det mulige omfang. Startsted vil være på P-pladsen, hvorfra der vil være et ubemandet depot, som vil bliver skræddersyet til vejrgudernes lune i det mulige omfang. Startsted vil være på P-pladsen, hvorfra der vil være et ubemandet depot, som vil bliver skræddersyet til vejrgudernes lune i det mulige omfang.
Forplejning
Der vil være depot med frugt, slik, chips, cola, vand og hvad vi nu ellers kan finde frem. Der vil på ruten være adgang til et offentligt toilet.
Rutebeskrivelse
Ruten vil være en naturskøn rute på 4,6 km og starter med en lille prolog (mindre end sidst). Ruten gennemløbes derefter 9 gange.
Andre bemærkning
Der løbes primært på skovsti og en smule asfalt (ca. 800m per omgang) og undervejs kommer man tæt på Næsset og ser både indsejling til Vejle Fjord og Fredericia. Da det er efterår vil ruten sikkert kunne byde på lidt af vejr, så lad være med at komme i nye hvide løbesko, vhis du vil have de skal have samme farve som da du kom :-) Der sættes et maks deltagerantal på 15, da dele af ruten er på smal skovsti og der skal derfor vises hensyn til andre gæster i skoven. Efter løbet vil der blive serveret kaffe og kage på min bopæl, som ligger et lille stykke derfra, hvor der også vil være mulighed for bad og omklædning for dem der kommer langvejs fra. Der vil være åbent efter ca. 4 timer (man behøver ikke vente på mig - da jeg lige skal nedtage markering) Makstid er 5 timer. Man er selv ansvarlig for sin tidstagning, men der vil være ur ved start/mål. Løb er på eget ansvar. Tilmelding kan foretages ved at sende en SMS på 9955 6427.
Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 14680:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Læs mere om Garmin Forerunner

Bliv medlem af løberne.dk