Tranbjerg Løber 6 Timer

Tid og sted

Løbsdato
17-09-2017
Startby og landsdel
Tranbjerg, Jylland
Tilmelding åbner
04-06-2017
Tilmeldingsfrist
10-09-2017
Eftertilmelding
Nej

Ruten

Distancer
Specialløb
Timeløb
Ultraløb
6 timer individuel eller hold
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Ja
Underlag
Grus
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Omklædning i telt/pavillon, hvor dit tøj m.m. kan opbevares på eget ansvar.

Andre oplysninger

Gebyrer
Ved tilmelding inden 1-8-2017: Kr. 100 + kr. 100 pr. løber på holdet + administrationsgebyr Ved tilmelding efter 1-8-2017: Kr. 150 + kr. 125 pr. løber på holdet + administrationsgebyr (ca. kr. 10 pr. deltager)
Startsted og tid
Kl. 11.00 på nordsiden af Tranbjerg Sø (Østerby Mose) tæt ved Tingskov Allé 15, 8310 Tranbjerg. Løbsnumre udleveres i startområdet fra klokken 9.30 til 10.45
Forplejning
Der er depot ved start/mål på ruten (for hver 1.100 m). Depotet er velassorteret med bl.a.: vand, energi, cola, frugt, slik, peanuts mm. Der er mulighed for at opstille egen forplejning i forbindelse med depotet.
Rutebeskrivelse
Tranbjerg Sø stiller 1.100 meter fast grussti til rådighed for de 6 timers udfordring i skønne omgivelser. Ruten er flad og uden trafik.
Andre bemærkning
Maks. 100 hold, hvoraf 25 er reserveret til individuel deltagelse. I kan tilmelde et hold på op til 6 løbere, og kan skifte som I har lyst. Eneste betingelse er at der maks. er én løber fra holdet på ruten ad gangen, og der tælles kun hele runder. Det er første år vi afvikler løb om søen, så der er god mulighed for ”banerekord”, da den længst kendte træningstur har været på 24 runder i moderat tempo. Parkering ved "hundeskoven" og på vejen ind til rensningsanlægget Tingskov Alle 74, Trankær Mosevej eller Trankærgårsdsvej (vis hensyn til beboerne på vejen). Bus 4A vest har endestation lige overfor startstedet. ”Afterparty” hvor der kan forudbestilles aftensmadspakke med vand og købes øl, som vi hygger med omkring grillerne, og udveksler røverhistorier fra dette og tidligere løb. Præmier til den person, der har løbet flest omgange Måske der kommer sponsor-lodtrækningspræmier… ”Festivaltoiletter” opsættes ved ruten. I tilfælde af aflysning af løbet på grund af force majeure, har deltagerne ikke krav på tilbagebetaling af tilmeldingsgebyret.

Billeder

Javascript is required to view this map.

Log ind

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 13254:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Fra shoppen