Toppen af Nokken Marathon BASIC

Tid og sted

Løbsdato
17-10-2021
Startby og landsdel
København S Amager, Sjælland
Tilmelding åbner
04-10-2021
Tilmeldingsfrist
16-10-2021
Eftertilmelding
Nej

Ruten

Distancer
Halvmarathon
Marathon
Specialløb
Cannonball
DAF-opmålt distance
Nej
Tidsmåling med Chip
Nej
Underlag
Asfalt
Græs
Grus
Skovsti
Omklædning med bad
Nej
Omklædningsforhold
Ingen læskur eller toiletter, men gode buske og krat. Ingen opsyn eller mulighed for at låse sager inde.

Andre oplysninger

Gebyrer
Gældende for 1/2 MT og 1/1 MT. Medalje til alle. 50 kr Mobilepay (navn, løbsdato, distance) +45 2856 1616 50 kr på dagen, aftalte penge i seddel. Medaljer til alle. Tilmelding på hjemmesiden (Kontakt/ hoplarik@hotmail.com) eller mobilepay (se et i facebook under Begivenheden). Eftertilmelding er muligt, men uden medaljegaranti på dagen.
Startsted og tid
Start kl 9:00 på toppen af bakken 200 meter fra HF Sønderbro (kort afstand fra Sluseløbet, Crossbane, BMX bane og HEKLA Boldbaner). Parkering på Artillerivej overfor indkørsel til BMX Banen, gå dernæst længst ind på BMX anlægget til jerngitterport. Fortsæt op ad trappen, dernæst ca 200m til venstre og fortsæt til Toppen af Nokken MT. Se kort på www.toppenafnokken.wordpress.com Tilmelding via hjemmeside https://toppenafnokken.wordpress.com og/eller email hoplarik@hotmail.com + Mobilepay.
Forplejning
Basic > der løbes i den originale Cannonball stil med egen forplejning under og efter løbet. Men der vil være kaffe og lidt sødt til efter løbet.
Rutebeskrivelse
Ruten befinder sig i København Havns sydlige ende tæt ved Slusen. Første runde er med prolog 7km. Efterfølgende ca 5km. Ruten går igennem haveforeninger, langs havnen, over slusen og Sluseholmen. Der er fuldt udsyn over masser af den nye arkitektur og byens tårne. Ruten kan være udfordrende i frost og/eller fedtet føre. Første runde er 7.4km inklusiv prolog, derefter er de 5km. 42.4km for fuld Marathon.
Andre bemærkning
Løbet er fortrinsvis et Marathon løb, men mulighed for halvmarathon. MAX 30 DELTAGERE! Begivenheden bliver slået op og ajorført på facebook under Begivenheder. Ændringer og akutte beskeder vil også blive opslået der på facebook og på hjemmesiden under fanen MEDDELELSER. Det henstilles at man møder op i god tid for briefing og startfoto. Tidlig start er ikke muligt. Der er bus på Artillerivej ved BMX banen og bus på Vejlandsallé (lige efter Sjællandsbroen). UDSOLGT! Der er P-plads på Artillerivej lige over BMX banen. Gå ind ved BMX og fortsæt ind. I 'bunden' er en trappe op til toppen. Drej til venstre øverst oppe for trappen yderligere ca 200m. Der er flere stier der fører op, bla også fra havnefronten og ved indkørslen til HF Sønderbro.
Javascript is required to view this map.

Log ind

To prevent automated spam submissions leave this field empty.

Nyt medlem

Velkommen til medlem nr. 15127:

Nyhedsbreve
Løber
Løbsarrangør

Bliv medlem af løberne.dk